Κρήτη: Κοριτσάκι 4 ετών στο νοσοκομείο από κατανάλωση αλκοόλ – Ολονύχτιο θρίλερ για τη μικρή

Κρήτη: Κοριτσάκι 4 ετών στο νοσοκομείο από κατανάλωση αλκοόλ – Ολονύχτιο θρίλερ για τη μικρή
aeweb

Από νοσοκομείο σε νοσοκομείο η 4χρονη που κατανάλωσε αλκοόλ και κινδύνεψε η ζωή της. Έρευνα της αστυνομίας στο Ηράκλειο για την υπόθεση…

Αλκοόλ ήπιε, κάτω από αδιευκρίνιστες έως αυτή την ώρα συνθήκες, ένα κοριτσάκι μόλις 4 ετών! Το περιστατικό σημειώθηκε στην ενδοχώρα του Ηρακλείου το βράδυ της Τετάρτης (11-05-2022) και το μικρό κορίτσι μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, στη συνέχεια, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, με τους γιατρούς να την παρακολουθούν όλο το βράδυ. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό, πώς το παιδί κατανάλωσε το αλκοόλ. Για την υπόθεση ενημερώθηκε η αστυνομία, που θα προσπαθήσει μέσα στη μέρα να ρίξει φως στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ζωή της μικρής δεν διατρέχει κίνδυνο και πλέον το βάρος θα δοθεί στα όσα έγιναν μέχρι το παιδί να βρεθεί σε άθλια κατάσταση στο νοσοκομείο. Όπως αναφέρουν πηγές από το Βενιζέλειο, το κορίτσι υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Το 4χρονο παιδί είχε επικοινωνία με το περιβάλλον και όλες οι εξετάσεις που έκανε δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό. Το κοριτσάκι έλαβε εξιτήριο το πρωί και πλέον παρακολουθείται κατ’ οίκον.