Κρήτη: Κλεφτοκοτάς που είχε… επικυρηχθεί, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών (video)

Κρήτη: Κλεφτοκοτάς που είχε… επικυρηχθεί, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών (video)

Ένας κλεφτοκοτάς που έγινε διάσημος, όταν το βίντεο με την έφοδό του σε κοτέτσι στην περιοχή της Άνω Χερσονήσου του Ηρακλείου δόθηκε στη δημοσιότητα, βρίσκεται πλέον στα χέρια των Αρχών

aeweb

Ο 68χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς ως ο δράστης της κλοπής, η οποία καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας και δημοσιοποιήθηκε από τον ιδιοκτήτη του κοτετσιού, ο οποίος μάλιστα προσέφερε και αμοιβή για τον εντοπισμό του ανθρώπου που εισέβαλε στον χώρο και -όπως ο ίδιος τόνισε- του έκλεψε όλα τα πτηνά και ζώα που είχε μέσα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive.gr, ο συλληφθείς κατηγορείται για κλοπές από δύο κοτέτσια μέσα σε λίγες ώρες.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας: 

“Συνελήφθη σήμερα (28.06.2021) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Αστυνομικής Διάταξης περί Ζωοκλοπής.

Επιπλέον, εξιχνιάστηκαν δύο (2) υποθέσεις κλοπής πτηνών και πουλερικών που διαπράχτηκαν σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, για τις οποίες σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας προέκυψε ότι την 24.06.2021 ο ημεδαπός προέβη στην αφαίρεση πτηνών και πουλερικών, από περιφραγμένους χώρους ιδιοκτησίας δύο ημεδαπών σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου”

Δείτε ξανά το επίμαχο βίντεο: