Κρήτη – ιερέας: Είμαστε πελάτες στις εργάτριες του σεξ αλλά τις λιθοβολούμε (video)

Κρήτη – ιερέας: Είμαστε πελάτες στις εργάτριες του σεξ αλλά τις λιθοβολούμε (video)

Ένα διαφορετικό κήρυγμα άκουσαν οι πιστοί από έναν ιερέα στην Κρήτη, στην κυριακάτικη λειτουργία με αφορμή τον εορτασμό της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας, η οποία εργαζόταν στον χώρο της πορνείας.

Ο πατήρ Χαράλαμπος Κοπανάκης μεταξύ άλλων ανέφερε: “Είμαστε οι άντρες πελάτες στις εργάτριες του σεξ αλλά τις λιθοβολούμε, δεν δέχομαι τον όρο “πόρνη” πρέπει να απαλειφθεί”.

«Η επιστήμη και η κοινωνία, πλέον, ονομάζει αυτούς τους ανθρώπους «σεξεργάτες ή σεξεργάτριες», διότι πρόκειται για εργασία. Τέτοια ήταν η Αγία που σήμερα γιορτάζουμε».

«Ήταν επαναστάτρια και αντί για την πεπατημένη, να αλλάξει δηλαδή “ιδιοκτήτη” και να περάσει από τον πατέρα στον σύζυγο, χάραξε τη δική της πορεία. Για να βιοπορίζεται, εργαζόταν ως πόρνη» είπε μεταξύ άλλων στο κήρυγμά του.

Όπως ανέφερε, «ένα προϊόν κρίνεται από την αγοραστική του δύναμη, και όπως φαίνεται το συγκεκριμένο προϊόν είχε αγοραστική δύναμη και τότε και τώρα και στους αιώνες των αιώνων».

«Οι άντρες είμαστε κατά 90% οι καταναλωτές του πορνό. Πώς γίνεται να είναι οι άντρες οι πελάτες και εμείς να τις λιθοβολούμε, αυτό ψάξτε το στο Ευαγγέλιο, αυτή τη σχιζοφρένεια» στηλιτεύει.

ekriti.gr