Κρήτη: Γυναίκα δέχθηκε σεξουαλική επίθεση υπό την απειλή μαχαιριού

Κρήτη: Γυναίκα δέχθηκε σεξουαλική επίθεση υπό την απειλή μαχαιριού

Σοκάρει η καταγγελία μιας γυναίκας στην Ιεράπετρα η οποία δέχθηκε βάναυση σεξουαλική επίθεση από έναν αλλοδαπό.

Η Δ.Π. όπως αναφέρει σε ανάρτησή της, δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από έναν άντρα Πακιστανικής καταγωγής το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στην Ιεράπετρα.

Μάλιστα ανέβασε και φωτογραφία στον λογαριασμό της που δείχνει ότι τα σημάδια της βάναυσης επίθεσης, ενώ όπως υποστηρίζει ο δράστης την απείλησε και με μαχαίρι.

Ευτυχώς, τυχερή στην ατυχία της, γλίτωσε από χειρότερα χάρη στην επέμβαση κάποιου περαστικού, τον οποίο μάλιστα αναζητά προκειμένου να τον ευχαριστήσει και προσωπικά.

Η ιστορία όμως δεν μοιάζει να αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό, καθώς όπως προέκυψε μετά από πολύωρες καταθέσεις στην ασφάλεια, ο δράστης φαίνεται πως είχε αποπειραθεί και παρενοχλήσει σεξουαλικά ακόμη 5 κοπέλες, οι οποίες δεν όμως έχουν καταθέσει καταγγελίες.

Για αυτό άλλωστε απευθύνει έκκληση στις άλλες γυναίκες που έχουν πέσει θύματα του ίδιου άνδρα να μιλήσουν και να καταγγείλουν τα περιστατικά.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Δ.Π.

“Την Παρασκευή το βράδυ, δέχτηκα βάναυση σεξουαλική επίθεση από έναν άντρα Πακιστανικής καταγωγής. Μετά από πολύωρες καταθέσεις στην ασφάλεια, ανακαλύψαμε ότι ο “κύριος” αυτός, είχε αποπειραθεί κ παρενοχλήσει σεξουαλικά ακόμη 5 κοπέλες, οι οποίες δεν έχουν καταθέσει. Ευτυχώς για τις κοπέλες δεν έζησαν τον τρόμο και τον πόνο που νιώθω εγώ. Ξέρω ότι το θέμα είναι λεπτό και μπορεί να ντρέπεστε, όμως αν κάποια από εσάς έχει παρενοχληθεί και δεν έχετε αναφέρει τπτ, σας παρακαλώ να πάτε στην ασφάλεια να δηλώσετε το γεγονός. Θέλω να πω ένα δημόσιο ευχαριστώ στον άνθρωπο που με έσωσε, την ώρα που είχε βγάλει το τέρας το μαχαίρι να με σκοτώσει..

Αν ξέρετε ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος και σας έχει αναφέρει το περιστατικό, θα ήθελα να του πείτε ότι θα ήθελα να τον δω και να του πω από κοντά, το μεγάλο ευχαριστώ! Μιλήστε όλες σας παρακαλώ. Τέτοια τέρατα δεν ανήκουν στην κοινωνία της πόλης μας.

ΥΓ1. Αν όλες μιλάγαμε και δε ντρεπόμασταν, ίσως ο εφιάλτης που έζησα εκείνο το βράδυ να είχε αποφευχθεί. Σας παρακαλώ μιλήστε! ΥΓ2. Βρείτε μου σας παρακαλώ τον άνθρωπο που με έσωσε. ”