Κρήτη: Γιαγιά ζωγραφίζει τις κρεμάστρες της καλοσύνης!

Στα 81 της χρόνια, η κα Μαρία πήρα μια πρωτοβουλία ανθρωπιάς και ζήτησε να ζωγραφίσει κρεμάστρες για τους Τοίχους της Καλοσύνης στο Ηράκλειο !
Κρήτη: Γιαγιά ζωγραφίζει τις κρεμάστρες της καλοσύνης!

Στα 81 της χρόνια, η κα Μαρία πήρα μια πρωτοβουλία ανθρωπιάς και ζήτησε να ζωγραφίσει κρεμάστρες για τους Τοίχους της Καλοσύνης στο Ηράκλειο !

Η πρωτοβουλία μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες έχει καταφέρει να επεκτείνει την δράση της με τις κρεμάστρες να έχουν τοποθετηθεί σε πολλούς δρόμους και γειτονιές του Ηρακλείου.

Στη σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο προφίλ της Πρωτοβουλίας για τους τοίχους καλοσύνης στο Ηράκλειο αναφέρεται :
«Να κάνω κι εγώ κάτι γι’ αυτούς τους ανθρώπους αλλά και για την ψυχή μου… », μας είπε συγκινημένη, την ώρα που μας παρέδιδε τα πρώτα της «έργα», αποδεικνύοντας ότι «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ… ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑ» !!!
Είναι σημαντικό να έχουμε δίπλα μας Ανθρώπους, ενεργούς που να στηρίζουν με πράξεις, την Αλληλεγγύη και την Ανθρωπιά.

cretalive.gr

Chania Must See – What to See & Do in Chania, Crete

Explore Chania through local eyes. Chania Must See offers real experiences, not just a list of sights, for travellers who want more.

Δημοφιλή

  1. Χανιά: Νέες αποκαλύψεις για την εγκληματική οργάνωση – Το τροχαίο με νεκρό 22χρονο στη Σούδα, το αυτοκίνητο του αρχιμανδρίτη Δαμασκηνού και οι σχέσεις με αρχηγό κόμματος
  2. Χανιά: Η ακτινογραφία της μαφίας – Ο Αρχηγός, ο «Αυστραλός», ο «Μικρός» και οι τρεις υποομάδες – Πήραν με εκβιασμούς εκκλησιαστική περιουσία €1,5 εκατ.
  3. Χανιά: Κουμπάρος του ηθοποιού Στράτου Τζώρτζογλου ο «εγκέφαλος» της μαφίας
  4. Χανιά: Η επιχείρηση που αποκάλυψε τη μαφία στην Κρήτη – Οι δύο μυστικοί αστυνομικοί – Τα δύο αδέλφια με πολυτελή ξενοδοχεία και παρελθόν στους εκβιασμούς οι αρχηγοί
  5. Χανιά: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ – Συλλήψεις αστυνομικών, στρατιωτικών και επιχειρηματιών
  6. Χανιά: “Δολοφόνοι”… Γέμισαν συνθήματα τα περιπολικά και τις κλούβες έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο για τον θάνατο του Μανιουδάκη (φωτο)
  7. Χανιά: Η ωμή καθημερινότητα των μελών του κυκλώματος μέσα από τους διαλόγους – «Δεν είμαι εστιατόριο, ναρκωτικά πουλάμε»