Κρήτη: Έφυγε με τον πόνο της εξαφάνισης του γιου του… (video)

Κρήτη: Έφυγε με τον πόνο της εξαφάνισης του γιου του… (video)

Ο Αλφρέντο Πότσι “έφυγε” χωρίς να πάρει ποτέ απαντήσεις για την εξαφάνιση του γιου του-Παραμένει άλυτο το μυστήριο της εξαφάνισης του Κάρλο Πότσι
Ο θάνατος του γνωστού και ιδιαίτερα αγαπητού επιχειρηματία Αλφρέντο Πότσι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες, επανέφερε το άλυτο μυστήριο της εξαφάνισης του γιου του.

Ο Κάρλο Πότσι χάθηκε από προσώπου γης στο Ηράκλειο τον Αύγουστο του 1996, όταν ήταν 19 ετών.

Ο πόνος και η αγωνία για την τύχη του στοίχειωναν του Αλφρέντο από την Νάπολη, που ήρθε με την οικογένειά του στην Κρήτη το 1990, εισάγοντας την κουλτούρα της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας μέσα από το μικρό οικογενειακό εστιατόριο, που έστησε στο Ηράκλειο και έγινε γρήγορα στέκι για τους ντόπιους, αλλά και για διασημότητες από όλο τον κόσμο, όπως η Ορνέλα Μούτι.

Η οικογένεια, συγγενείς, δεκάδες φίλοι και συνεργάτες αποχαιρέτησαν σήμερα τον Αλφρέντο Πότσι, ενώ προσπάθησαν όλα αυτά τα χρόνια να τον στηρίξουν, καθώς δεν σταμάτησε ποτέ να αναζητά τον Κάρλο, στην Κρήτη, την Ελλάδα, ακόμη και την Ιταλία.

Η απάντηση στο ερώτημα που βασάνιζε τη ζωή του αγαπητού επιχειρηματία, δεν ήρθε ποτέ.

Τα βιβλία του, τα ποιήματά του, ήταν τα μόνα πράγματα που πήρε ο Κάρλο Πότσι φεύγοντας από το σπίτι της οικογένειάς του στο Ηράκλειο, μετά από μία διαφωνία με τον πατέρα του, που τον Αύγουστο του 1996 χωρίς διαβατήριο, χωρίς ταυτότητα, χάθηκε χωρίς ποτέ να δώσει κανένα στίγμα ζωής.

Το συγκλονιστικό γράμμα του πατέρα Αλφρέντο Πότσι, προς τον γιό του είχε «αγγίξει» την κοινή γνώμη σε όλη την Ελλάδα, αλλά και την Ιταλία, όπου εντοπίζεται το τελευταίο ίσως στίγμα του Κάρλο σε ένα στιγμιότυπο που είδε τυχαία η οικογένεια του αγνοούμενου σε ρεπορτάζ της ιταλικής «Ράι».

neakriti.gr