Κρήτη: Δύο «βιαστικά» κοριτσάκια γεννήθηκαν σε ασθενοφόρο

Κρήτη: Δύο «βιαστικά» κοριτσάκια γεννήθηκαν σε ασθενοφόρο

Δύο οικογένειες στην Κρήτη γνώρισαν για πρώτη φορά τα μωράκια τους μέσα στο ασθενοφόρο, καθ΄οδόν για το νοσοκομείο

Μαχητές από κούνια… Δύο οικογένεις στο Ηράκλειο απέκτησαν πρόωρα τα μωράκια τους. Ευτυχώς, ο τοκετός εξελίχθηκε χωρίς προβλήματα για τις μητέρες και τα παιδιά που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για περεταίρω παρακολούθηση.

Τον περασμένο Οκτώβριο μία 40χρονη γυναίκα στο Ηράκλειο γέννησε καθ’ οδόν για το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο. Το κοριτσάκι, γεννήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου 2022, στην παραλιακή, όπου ακινητοποιήθηκε το ασθενοφόρο, για τη διαδικασία του τοκετού. Όλοι θα θυμούνται αυτές τις στιγμές με χαρά και χαμόγελα.

Το δεύτερο κοριτσάκι γεννήθηκε καθ’ οδόν επίσης για το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο χθες Τρίτη 21 Δεκεμβρίου. Η 28χρονη γυναίκα από το χωριό Μασιά, κοντά στο Καστέλλι της Κρήτης, επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Καστελλίου, με σπασμένα νερά. Άμεσα επιβιβάστηκε σε ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας και τους δύο γιατρούς, ενώ ο πατέρας ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του. «Είμαστε σοκαρισμένοι από χαρά, αναφέρει η γενική γιατρός Χαρά Μουρουδή, μιλώντας στο neakriti.gr.».

Κάποια μωρά βιάζονται να έρθουν στον κόσμο, ενώ άλλα αργοπορούν. Μέσα στο ασθενοφόρο με το οποίο σώζονται καθημερινά ανθρώπινες ζωές, είδαν το πρώτο φως της ζωής δύο νεογέννητα κοριτσάκια στην Κρήτη.

neakriti.gr