Κρήτη: Άντρας εισέβαλε σε σπίτι και επιτέθηκε στους γείτονες που προσπάθησαν να τον εμποδίσουν

Κρήτη: Άντρας εισέβαλε σε σπίτι και επιτέθηκε στους γείτονες που προσπάθησαν να τον εμποδίσουν
aeweb

Ο φερόμενος ως δράστης επιτέθηκε σε δυο γείτονες τραυματίζοντας τους – Προσπάθησε να διαφύγει από το σημείο με τη γειτόνισσα να τον καταδιώκει

Μια τρομαχτική εμπειρία έζησαν δυο γείτονες ενός άντρα στο Ηράκλειο.

Ένας άντρας φέρεται να εισέβαλε στο σπίτι ενός άλλου άντρα τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Μόλις ο ένοικος του σπιτιού αντιλήφθηκε την παρουσία του άρχισε έντρομος να καλεί σε βοήθεια. Οι γείτονες του ένας άντρας και μια γυναίκα που άκουσαν τις εκκλήσεις έτρεξαν να τον συνδράμουν.

Όταν έφτασαν στο σπίτι οι γείτονες ο φερόμενος δράστης τραυμάτισε με ένα αιχμηρό αντικείμενο, συγκεκριμένα με ένα κατσαβίδι, τον άντρα. Στη συνέχεια ο φερόμενος ως δράστης επιβιβάστηκε σε όχημα για να φύγει με την γειτόνισσα να αρχίζει να τον καταδιώκει.

Τότε ο φερόμενος ως δράστης την παρέσυρε με το αυτοκίνητο τραυματίζοντας και εγκαταλείποντας την.

Οι αρχές ξεκίνησαν άμεσα έρευνες για τον εντοπισμό του φερόμενου ως δράστη και το μεσημέρι της Παρασκευής κατάφεραν να τον εντοπίσουν ενώ οδηγούσε ένα αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι. Ο άντρας συνελήφθη με κατηγορίες για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε έναν άντρα και μια γυναίκα, για διατάραξη οικιακής ειρήνης, παραβάσεις της νομοθεσίας όπλων και του Κ.Ο.Κ.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.

flashnes.gr