Κρήτη: Ανατροπή με το γνωστό cafe-bar που «σφραγίστηκε»

Κρήτη: Ανατροπή με το γνωστό cafe-bar που «σφραγίστηκε»

Ανοίγει και πάλι το γνωστό cafe – bar “Φράουλες” στην παραλιακή του Ρεθύμνου, καθώς το διοικητικό πρωτοδικείο Χανίων έκανε δεκτή την προσφυγή των ιδιοκτητών του.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανάρτηση, το κατάστημα δεν είχε σφραγιστεί ή είχε μπει κάποιο άλλο “λουκέτο”, ωστόσο, οι ιδιοκτήτες, σεβόμενοι την ΕΑΔ και την ΕΛ.ΑΣ. είχαν αναστείλει την λειτουργία του μέχρι να γίνει η προσφυγή και να βγει η απόφαση.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόστιμο 10.000 ευρώ και το κλείσιμο για 30 ημέρες είχε επιβληθεί κατά την διάρκεια ελέγχου της ΕΑΔ σχετικά με τα μέτρα που θα έπρεπε να τηρούνται για τον κοροναϊό.

Αναλυτικά:
«Δικαιώθηκε το κατάστημα μας, ΦΡΑΟΥΛΕΣ από το διοικητικό Πρωτοδικείο Χανίων όπου είχαμε το δικαίωμα να προσφύγουμε. Το δικαστήριο ανέστειλε το πρόστιμο και το κλείσιμο του καταστηματος για 30 μερες αφού εκτιμήθηκαν και εξετάστηκαν τα πραγματικά περιστατικά και στοιχεία της υπόθεσης . Να σημειωθεί ότι το κατάστημα δεν είχε υποστεί πράξη σφράγισης ή κάποιο άλλο «λουκέτο», όμως οι ιδιοκτήτες του αποφασίσαμε να αναστείλουμε τη λειτουργία του, σεβόμενοι την Ελληνική Αστυνομία και την πράξη των ελεγκτών της Αρχής Διαφάνειας, μέχρι να προσφύγουμε στο δικαστήριο. Το κατάστημα μας απόψε ξεκινάει και πάλι τη λειτουργία του, ενώ σύντομα θα απευθυνθούμε δημόσια στην κοινωνία του Ρεθύμνου προς αποκατάσταση της επιχειρηματικής μας φήμης που επιχειρήθηκε απο μεμονωμένα περιστατικά, ανεπιτυχώς βέβαια, να πληγεί αυτές τις δύσκολες για εμάς στιγμές».

Ρέθυμνο, 22-06-2020

Δικαιώθηκε το κατάστημα μας , ΦΡΑΟΥΛΕΣ από το διοικητικό Πρωτοδικείο Χανίων όπου είχαμε το δικαίωμα να…

Gepostet von Thodoris Paterakis am Montag, 22. Juni 2020

parakritika.gr