Κρήτη: Αυτά είναι τα αίτια θανάτου της 29χρονης φοιτήτριας – Τι έδειξε η νεκροψία

Κρήτη: Αυτά είναι τα αίτια θανάτου της 29χρονης φοιτήτριας – Τι έδειξε η νεκροψία

Παθολογικά είναι τα αίτια του θανάτου της 29χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή, το βράδυ της Πέμπτης, στο σπίτι που διέμενε στην περιοχή της Καλλιθέας Ρεθύμνου (δείτε εδώ).

Κατέληξε η 21χρονη Χανιώτισσα που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – Δωρίζει τα όργανά της η οικογένεια

Σε αυτό το συμπέρασμα φαίνεται να κατέληξε ο ιατροδικαστής που διενήργησε νεκροψία-νεκροτομή στην σορό της νεαρής κοπέλας.

Όπως μεταδίδει το rethnea.gr, ο χρόνος θανάτου της άτυχης φοιτήτριας, προσδιορίζεται σε 20 έως 25 ώρες πριν τον εντοπισμό της.

Το κορίτσι βρέθηκε νεκρό στις 10 περίπου το βράδυ της Τετάρτης από φίλο της ο οποίος μετέβη στο διαμέρισμα που διέμενε, αφού δεν απαντούσε ούτε σε δικές του τηλεφωνικές κλήσεις ούτε σε κλήσεις συγγενικών της προσώπων. Χρειάστηκε κλειδαράς για να ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματος και όταν ο νεαρός εισήλθε στο εσωτερικό του σπιτιού βρήκε την 29χρονη χωρίς τις αισθήσεις της, αντιλαμβανόμενος πως ήδη είχε φύγει από τη ζωή.

Άμεσα μόλις ειδοποιήθηκαν οι αρχές, έφτασαν στο σημείο τόσο αστυνομικοί, όσο και ο ιατροδικαστής για την προβλεπόμενη αυτοψία χώρου.

Η 29χρονη ήταν φοιτήτρια στο δεύτερο έτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, Πανεπιστημίου Κρήτης. Ο θάνατος της έχει προκαλέσει βαθειά θλίψη στην Πανεπιστημιακή Κοινότητα.

φωτο αρχείου