Κρήτη: 30χρονος απείλησε με μαχαίρι διευθύντρια δημοτικού σχολείου

Κρήτη: 30χρονος απείλησε με μαχαίρι διευθύντρια δημοτικού σχολείου

Ο άντρας απαιτούσε εδώ και τώρα να γίνει εγγραφή των παιδιών του στο σχολείο

Αναστάτωση προκλήθηκε σε δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου το μεσημέρι της Τρίτης, όταν ένας άντρας προκάλεσε επεισόδιο στο γραφείο της διευθύντριας απειλώντας την μάλιστα με μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 30χρονο Ρομά, ο οποίος πήγε στην διευθύντρια και απαίτησε να γίνει η εγγραφή ενός παιδιού του στο σχολείο. Μάλιστα της ζήτησε η εγγραφή να γίνει άμεσα προκειμένου να λάβει το επίδομα που προβλέπεται από την νομοθεσία.

Όταν η διευθύντρια κατάφερε να του εξηγήσει πως για τις εγγραφές στα σχολεία τα οποία κλείνουν σε έναν μήνα πρέπει να ακολουθηθεί μια συγκεκριμένη διαδικασία και δεν μπορεί να γίνει «εδώ και τώρα», τότε αυτός – σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες – της ζήτησε να γραφτεί το μικρότερο παιδί του στο νηπιαγωγείο!!!

Όμως μόλις άκουσε ότι ούτε αυτό μπορεί να γίνει γιατί το σχολείο είναι δημοτικό και όχι νηπιαγωγείο, τότε έγινε έξαλλος και την απείλησε με ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι.

Ακολούθησαν σκηνές πανικού και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί οι οποίοι συνέλαβαν τον 30χρονο προκειμένου να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.