Κρίσιμες ώρες για τον 14χρονο από τα Χανιά! Τεράστια κίνηση ανθρωπιάς και ζωής από την οικογένειά του!

Κρίσιμες ώρες για τον 14χρονο από τα Χανιά! Τεράστια κίνηση ανθρωπιάς και ζωής από την οικογένειά του!
aeweb

Καταρχάς να τονίσουμε ότι ανάμεσα σε όλα τα ΜΜΕ, έτσι και εμείς κάναμε ένα «μακάβριο δημοσιογραφικό λάθος», δίνοντας την είδηση ότι ο 14χρονος Χανιώτης μαθητής του Γυμνασίου «έφυγε», ωστόσο εμείς οφείλουμε να πούμε μια μεγάλη και τεράστια συγνώμη!

Ωστόσο, σύμφωνα με την δημοσιογραφική έρευνα από το eparxies.gr μας αναφέρουν ότι το παιδί είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενο στο Νοσοκομείο «Υγεία» στην Αθήνα. Οι γιατροί δίνουν μάχη ουσιαστικά, να κρατήσουν το παιδί στη ζωή το οποίο είναι διασωληνωμένο. Οι επόμενες ώρες είναι καθοριστικής σημασίας και μακάρι να γίνει αυτό που εύχονται όλοι! Οι πιθανότητες δεν είναι «υπέρ», αλλά πάντα υπάρχουν περιθώρια…

Η τεράστια κίνηση ανθρωπιάς των γονέων…

Εκείνο πάντως που αξίζει να τονιστεί είναι η ΤΕΡΑΣΤΙΑ κίνηση ανθρωπιάς της οικογένειας και δη, των γονιών του παιδιού. Οι γονείς έγραψαν το παιδί τους στο σχετικό πρωτόκολλο, ώστε σε περίπτωση που γίνει το «απευκταίον» να γίνουν δωρεά όργανα του παιδιού τους, ώστε με αυτά να σωθεί κάποιος άλλος άνθρωπος!

Μέσα στον αβάσταχτο πόνο τους, οι γονείς του 14χρονου δείχνουν το δρόμο της ανθρωπιάς και υπερτονίζουν το πραγματικό νόημα της ζωής!

Εμείς, να ευχηθούμε στην οικογένεια του 14χρονου να πάνε όλα καλά…

eparxies.gr (φωτογραφία αρχείου)