Κώστας Μαρτάκης: Μα πού να βρω κοπέλα;

Κώστας Μαρτάκης: Μα πού να βρω κοπέλα;

Κώστας Μαρτάκης: Μα πού να βρω κοπέλα;

Λίγο πριν από το μεγάλο τελικό του “Dancing with the stars”, ο Κώστας Μαρτάκης ανοίγει την καρδιά και αποκαλύπτει τις κρυφές του αλήθειες. Η ήρεμη δύναμη του show, όπως πολύ άνετα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Κώστας, μιλάει για τη ζωή του, τα βήματα που έχει κάνει μέχρι στιγμής, τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και αναρωτιέται: «Μα πού να βρω κοπέλα;» 

Ποιος είναι πραγματικά ο Κώστας Μαρτάκης; “Είμαι ένας κοινός άνθρωπος, που έχει τα προβλήματά του, τα δάνειά του, τα έξοδα που τρέχουν. Δεν είναι όλα αστραφτερά, με πισίνες και χλιδές. Δεν προσπαθώ και δεν μου αρέσει να δείχνω πως όλα πάνε τέλεια”, είπε ο νεαρός τραγουδιστής σε συνέντευξή του στο “Down Town”.
Μιλώντας για τη δημόσια εικόνα του, ο ίδιος ανέφερε πως στην αρχή είχε παρεξηγηθεί λίγο.”Στην αρχή, ίσως να είχα παρεξηγηθεί. ΈχωΚώστας Μαρτάκης: Μα πού να βρω κοπέλα; ακούσει πολλά πράγματα: ότι είμαι χοντρός, ότι είμαι αλλήθωρος, ότι είμαι πρεζάκι, ότι είμαι gay, μέχρι και ότι είμαι αντίχριστος, από τη Λουκά. (γελάει) Ειδικά στο ξεκίνημα έλεγαν πως κυκλοφορώ μόνο με μπράβους, με λιμουζίνες, με ελικόπτερα. Δεν είχε καμία σχέση αυτή η εικόνα με μένα. Ούτε σε βίλες έμενα ούτε μπράβους είχα μαζί μου ούτε με λιμουζίνες κυκλοφορούσα  -με το αυτοκίνητό μου πήγαινα όπου πήγαινα. Ο κόσμος κατάλαβε, ευτυχώς, σιγά σιγά πως όλο αυτό δεν ισχύει, πως είναι φτιαχτό και πως δεν είμαι ψώνιο.”, συμπλήρωσε ενώ αποκάλυψε πως δεν προέρχεται από εύπορη οικογένεια: “Σαν οικογένεια έχουμε ζήσει και με πολλά χρήματα και χωρίς αυτά. Ο πατέρας μου ήταν καπετάνιος και μέχρι να χωρίσουν με την μητέρα μου τα οικονομικά μας δεν ήταν καλά. Στα 4 μου χρόνια χώρισαν, η μητέρα μου δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ, γι’ αυτό και ήταν αναγκασμένη να με αφήνει σε δύο παιδικούς σταθμούς, στον ένα μέχρι το μεσημέρι και στον άλλο μέχρι να επιστρέψει από τη δουλειά. Τότε τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα”.

Για την προσωπική του ζωή εξομολογήθηκε -για μια ακόμη φορά- πως είναι μόνος. “Μα που να βρω κοπέλα; Όλη μέρα είμαι στις πρόβες και μετά στο μαγαζί. Είμαι σε μια φάση που είμαι πολύ δοσμένος τη δουλειά μου. Δεν έχω χρόνο να αφεθώ», λέει ο Κώστας. Όσο για την κατάλληλη; «Είμαι άνθρωπος που προσέχει την εμφάνιση, αλλά δεν μένω εκεί γιατί και το ωραίο στήθος και τα ωραία πόδια συνηθίζονται. Αν δεν είναι εσωτερικά όμορφη μια γυναίκα, δεν μπορεί να κρατήσει η σχέση”.

Όσο για την πρόκρισή του στον τελικό του “Dancing” και το ενδεχόμενο να είναι αυτός ο νικητής; “Χάσω κερδίσω, νομίζω πως έχω πολλούς λόγους να αισθάνομαι μέσα μου νικητής”.

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ