Τηλεθέαση – ρεκόρ για τη Σπυροπούλου στο «ΟΛΑ μπαχαλό» (video)

Τηλεθέαση – ρεκόρ για τη Σπυροπούλου στο «ΟΛΑ μπαχαλό» (video)

Τηλεθέαση – ρεκόρ για τη Σπυροπούλου στο «ΟΛΑ μπαχαλό» (video)

Καλεσμένη στο πρώτο «ΟΛΑ μπάχαλο» αυτής της εβδομάδας ήταν το πιο συζητημένο πρόσωπο της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η τηλεθέαση, μάλιστα, της εκπομπής το βράδυ της Δευτέρας κυμάνθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα, αγγίζοντας το 41,3% στο νεανικό κοινό και κάνοντας γενικό μέσο όρο της τάξης του 32% !

Η συμπαρουσιάστρια του «Μες στην καλή χαρά» έδωσε την πιο αποκαλυπτική της συνέντευξη και μίλησε για τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη, για την έντονη φημολογία γύρω από το όνομά της, αλλά και την υποτιθέμενη κόντρα της με τη Ναταλία Γερμανού.

«H Mενεγάκη μου έχει μάθει να κρατάω την σιωπή μου, να είμαι ήρεμη και να μην αντιδρώ. Γιατί στο τέλος η αλήθεια πάντα φαίνεται. Η Ρούλα Κορομηλά μου είπε ότι εκτός από την εξωτερική ομορφιά πρέπει να έχεις το ταλέντο, την αμεσότητα και την διάθεση να τσαλακώνεσαι για τους τηλεθεατές», δήλωσε η ξανθιά παρουσιάστρια.

Δήλωσε «ευέξαπτη» και για αυτό «Δεν διαβάζω το τι γράφουν για μένα, γιατί είμαι πολύ ευέξαπτη και προσπαθώ να προφυλάσσω την ηρεμία μου. Αν και νιώθω πικρία για το ότι λένε τόσο άσχημα πράγματα για μένα χωρίς να τους έχω πει καν γεια. Από την άλλη, λέω στον εαυτό μου πως οι δημοσιογράφοι το έχουν στο αίμα τους. Είναι η δουλειά τους. Πάντως, δεν θεωρώ ότι είναι απαραίτητα κακό αυτό που μου κάνουν, γιατί μερικές φορές ο κόσμος πάει με τον αδικημένο, πάει με αυτόν που τον σταυρώνουν».

Τέλος, το πρώην μοντέλο εξομολογήθηκε ότι «κάνω μαθήματα δημοσιογραφίας, μαθήματα αγγλικών για να πάρω το Proficiency και προσπαθώ να τελειώσω την Φιλοσοφική», ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «βλέπω παρέα με τον καθηγητή δημοσιογραφίας μου τα dvd της εκπομπής για να μου επισημαίνει τα λάθη μου».

Προτέρημά της θεωρεί «τον αυθορμητισμό που έχω. Γιατί οι περισσότεροι παρουσιαστές με τα χρόνια τον έχουν χάσει», ενώ απάντησε αν πρόκειται να τη δούμε με δική της εκπομπή, χαρακτηρίζοντας τα δημοσιεύματα αυτά «κακόβουλα. Δεν έχω επιδιώξει τίποτα τέτοιο».
https://www.youtube.com/watch?v=HVvV2R99E5I
protothema.gr