Κόρη Λ. Καλομοίρη: “Ξύπνα πατέρα για να θυμώσεις που θάβουνε αζωντανό το γιο σου”

Κόρη Λ. Καλομοίρη: “Ξύπνα πατέρα για να θυμώσεις που θάβουνε αζωντανό το γιο σου”

Κόρη Λ. Καλομοίρη: “Ξύπνα πατέρα για να θυμώσεις που θάβουνε αζωντανό το γιο σου”

Ένα κείμενο μέσα από την καρδιά της το οποίο αποτυπώνει τη δική της ματιά αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου του πατέρα της ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία από τις κόρες του Λευτέρη Καλομοίρη.

Με αφορμή και την απόφαση του δικαστηρίου για το διπλό φονικό, βάσει του οποίου καταδικάστηκε σε ισόβεια κάθειρξη ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη, μία από τις κόρες του θανόντος έγραψε:

“Μεγάλος και διπλός ο καημός μας.
Ξύπνα Πατέρα να κλάψεις μαζί μας…..
Ξύπνα να ανοίξεις τα φτερά σου να προστατέψεις τον καλό σου γιο, που μέσα στον βρασμό της ψυχής του όταν σε βρήκε να κείτεσαι με τον θεριστή της ζωής σου να βρίσκεται απάνω σου, εσηκωσε κι αυτός το χέρι του κι απάντησε στον θάνατο..
Ξύπνα πατέρα να παρηγορήσεις τα πιο αδικημένα ματια που στέρεψαν απο δάκρυα..της μάνας μας!! Που δίπλα της ξεψύχησες κι απόρησε η ψυχή σου.
Ξύπνα πατέρα ειρηνοποιέ για να θυμώσεις που θάβουνε αζωντανό το γιο σου..
Ξύπνα να σου διηγηθούμε τα ψέματα που ακούστηκαν στη δίκη του παιδιού σου και βεβηλώθηκε για άλλη μια φορά η μνήμη σου.
Βουβάθηκε πατέρα η δικαιοσύνη και κάθε δίκαιο στόμα σώπασε!
Ξύπνα πατέρα να μας υπερασπιστείς! Να πεις πως έφυγες απο οπλισμένο θεριστή που τη χαρά του σπιτιού μας εθέρισε χωρίς μυαλό και σκέψη..
Ξύπνα αδικοθανατωμένε μας πατέρα να πάρεις απ’ το χέρι τα παιδιά σου να σύρεις πρώτος το χορό και να μας υποσχεθείς πως είναι όνειρο κακό και θα ξυπνησουμε! Και πως αυτό ειναι το μόνο ψέμα…
Άχι πατέρα…Αχ Μανόλη μας”.

flashnews.gr