Μυστικός Γάμος για Κοργιαλά – Ευρυδίκη !!!

 

Μυστικός Γάμος για Κοργιαλά – Ευρυδίκη !!!

  Ύστερα από εφτά ολόκληρα χρόνια σχέσης ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η αγαπημένη του Ευρυδίκη αποφάσισαν να παντρευτούν με άκρα μυστικότητα.

Μετά από εφτά χρόνια σχέσης και συνεργασία σε δεκάδες τραγούδια ο Δημήτρης Κοργιαλάς παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Ευρυδίκη με έναν γάμο, για τον οποίο κανείς δεν γνώριζε, εκτός από τους καλεσμένους.

Το μυστήριο έγινε προχθές στο δημαρχείο της Γλυφάδας στις 7:30 το απόγευμα, όπου ο αντιδήμαρχος Νίκος Λεβετσοβίτης τους πάντρεψε. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Λουκάς Φωτόπουλος και μια φίλη της Ευρυδίκης.

Τα ρούχα του ζευγαριού, δεν ήταν -όπως άλλωστε συνηθίζεται στους πολιτικούς γάμους- λυτά, αλλά πολύ rock, αφού φόρεσαν και οι δύο, μαύρα.

Μα καλά για γάμο πήγαν η για κηδεία ;

Οι δημοφιλείς καλλιτέχνες, οι οποίοι ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αποκάλυψαν ότι παντρεύτηκαν, χωρίς να μιλήσουν όμως για λεπτομέρειες.

«Στην αρχή δεν πίστευα ότι η σχέση μας θα φτάσει μέχρι εδώ αλλά έβγαινα μαζί του γιατί ένιωθα ελευθερία», είπε η Ευρυδίκη, στον “Καφέ με την Ελένη”.

Εμείς να τους ευχηθούμε να ζήσουν και να ευτυχίσουν!!!

πηγή: HotShowBiz