Κωνσταντίνος Αργυρός: Η άγνωστη ιστορία πίσω από το Παιδί γενναίο: «Κλαίγαμε όλοι μαζί»

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η άγνωστη ιστορία πίσω από το Παιδί γενναίο: «Κλαίγαμε όλοι μαζί»

Ένα τραγούδι ακόμα: Σε μια σπάνια εξομολόγηση προχώρησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο τραγουδιστής το βράδυ της Παρασκευής (11-02) καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους αποκάλυψε την συγκινητική ιστορία πίσω από τη μεγάλη του επιτυχία «Παιδί γενναίο».

Όπως μάλιστα ο ίδιος είπε για πρώτη φορά το τραγούδι αυτό ήταν ακριβώς μία βιωματική ιστορία, που ζούσε εκείνη την περίοδο και μάλιστα ερμηνεύοντας το, του έδωσε μια εσωτερική δύναμη.

«Το Παιδί γενναίο έχει και μία όμορφη ιστορία από πίσω. Ήμασταν στο στούντιο και γράφαμε και χτυπάει ο Νίνο στο τηλέφωνο και μου λέει “να έρθω; να περάσω;”. Ρωτάω τον Γιώργο και μου λέει “ναι φυσικά είναι και φίλος μου”. Έρχεται ο Νίνο, μου δείχνει κάποια κομμάτια ο Γιώργος και σε κάποια φάση μου παίζει το “Παιδί γενναίο”. Πιάνω το κεφάλι μου, λέω “δεν το πιστεύω”. Ήταν ακριβώς μία βιωματική ιστορία, που ζούσα εκείνη την περίοδο, με τις ανασφάλειές μου, τα ψυχολογικά μου.

Και μου έδωσε μία δύναμη εσωτερική.

Εκείνη τη στιγμή ο Νίνο δεν είχε ακούσει το τραγούδι που έπαιζε ο Γιώργος στο πιάνο. Ο Γιώργος μου λέει “έλα μπες στο στούντιο και πες το”. Μπαίνω, το τραγουδάω μία φορά, έρχεται ο Γιώργος και μου λέει “σταμάτα, έλα έξω”. Και βλέπω στο στούντιο να έχει πιάσει μία ευαισθησία τον ηχολήπτη, τον Νίνο και αρχίζουμε και βγάζουμε τα εσώψυχα μας και κλαίμε.

Είχε τόση ενέργεια αυτή η στιγμή που ο καθένας έβρισκε την ηλιαχτίδα μέσα σε αυτό που περνούσε και το αφήσαμε έτσι με μία φωνή αυτό το τραγούδι», αποκάλυψε ο ίδιος.

Δες το σχετικό απόσπασμα

gossip-tv