Κόνι Μεταξά-Μάριος Καπότσης: Στα Χανιά για τις τελευταίες ετοιμασίες του γάμου τους

Κόνι Μεταξά-Μάριος Καπότσης: Στα Χανιά για τις τελευταίες ετοιμασίες του γάμου τους

Γιατί η γνωστή performer, κόρη του Λευτέρη Πανταζή δεν θέλει….παιδιά στον γάμο και ο διεθνής πολίστας δεν θέλει τηλεοπτικές κάμερες!

Στα Χανιά για τις τελευταίες προετοιμασίες του γάμου τους, βρίσκονται ήδη Κόνι Μεταξά και Μάριος Καπότσης.

Το ζευγάρι το επόμενο Σάββατο 9 Ιουλίου,  θα ανέβει, στο αγαπημένο του νησί, τα σκαλιά (πολλά σκαλιά) της γραφικής εκκλησία του Αγίου Εφραίμ στο Καβούσι, στα Φαλάσαρνα Κισάμου.

«Ο γάμος μας θα είναι ένας ωραίος λόγος να μαζευτούμε όλοι μαζί. Θα έρθουν φίλοι μου από την Αμερική, την Αγγλία, την Ιορδανία, τη Σκωτία και την Αυστραλία. Έχουμε και οι δύο πολλούς φίλους», δήλωσε πρόσφατα η Κόνι Μεταξά μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ!

Πρώτος και καλύτερος θα είναι εκεί ο πατέρας της μέλλουσας νύφης, Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος θα τη συνοδεύσει στην εκκλησία, παραδίδοντάς τη στον γαμπρό.

Στο μεταξύ στην ίδια συνέντευξη στο ΟΚ, η Κόνι Μεταξά αποκάλυψε γιατί δεν θέλει την παρουσία παιδιών στον γάμο της.

«Γιατί να μην κάνουμε ένα πάρτι με φίλους μας; Μας αρέσει ως ιδέα. Σκέψου ότι ήδη φοράμε τις βέρες μας. Θα έχουμε περίπου 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους, τρεις φίλες δικές μου και τρεις φίλες του Μάριου. Δεν επιτρέπονται τα παιδιά στον γάμο. Θέλουμε όσοι έρθουν να περάσουν ωραία, να μην έχουν το άγχος των παιδιών, να μην πρέπει να φύγουν νωρίς, να μπορούν και τα ζευγάρια να κάνουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος», είπε η Κόνι Μεταξά.

Από την πλευρά του, ο Μάριος Καπότσης μιλώντας στην εκπομπή, Χαμογέλα και Πάλι, δήλωσε πως δεν θα ήθελε τις τηλεοπτικές κάμερες στον γάμο του με την Κόνι Μεταξά…

«Το κοστούμι μου δεν το έχει δει η Κόνι ούτε εγώ έχω δει το νυφικό, θα το δούμε την κατάλληλη στιγμή. Όλα θα γίνουν στα Χανιά, και μετά το μυστήριο θα κάνουμε ένα πάρτι. Ο γάμος θα είναι κλειστός, δεν θα ήθελα να έρθουν τα κανάλια για να ζήσουμε τη στιγμή», δήλωσε ο γνωστός πολίστας.

(Με πληροφορίες και φωτο από thecaller.gr και iefimerida.gr)