Κλειστά σχολεία και την Δευτέρα σε Δήμους στα Χανιά

Κλειστά σχολεία και την Δευτέρα σε Δήμους στα Χανιά

Λόγω των προβλημάτων στο οδικό δίκτυο

Τα συνεργεία με τα μηχανήματα έργων του Δήμου Πλατανιά μπορεί να εργάζονται συνεχώς για να αποκαταστήσουν – όσο είναι δυνατόν – τις καταστροφές απο τις πλημμύρες αλλά το έργο είναι πολύ δύσκολο και χρειάζεται χρόνος.

Έτσι, με απόφαση του Δήμου Πλατανιά,και όπως αναρτήθηκε απο την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, Λόγω προβλημάτων που δημιούργησε η πρόσφατη κακοκαιρία στο οδικό δίκτυο της περιοχής, δε θα λειτουργήσουν την Δευτέρα 18/2/2019 τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία Αλικιανού, Βατολάκκου και Σκινέ-Φουρνέ.

Επιπλέον απο τον Δήμο Κισσάμου ανακοινώθηκε πως σύμφωνα με την υπ’ αρ. 89/2019 Απόφαση Δημάρχου, παραμένουν κλειστά, μέχρι νεοτέρας, το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Έλους, λόγω μη προσβασιμότητας των εκπαιδευτικών στα εν λόγω σχολεία και μεταφοράς των μαθητών.

Επίσης, τα σχολικά λεωφορεία, που μεταφέρουν τους μαθητές της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης από την Δ.Ε. Ινναχωρίου προς τη Δ.Κ. Κισσάμου, δεν θα πραγματοποιήσουν τα δρομολόγια λόγω αδυναμίας προσέγγισης της περιοχής.

flashnews.gr