Κλείνουν δρόμοι στο κέντρο της πόλης από τη Δευτέρα λόγω εργασιών

Κλείνουν δρόμοι στο κέντρο της πόλης από τη Δευτέρα λόγω εργασιών

Τέσσερις δρόμοι στο κέντρο των Χανίων θα κλείσουν από την Δευτέρα λόγω των έργων ανάπλασης.

Οπως αναφέρει ο Δήμος Χανίων, η δημιουργία του νέου Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall) στην Πλατεία 1866, περιλαμβάνει την ανάπλαση μιας μεγάλης περιοχής στον πυρήνα του εμπορικού κέντρου της πόλης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν εργασίες υπογειοποίησης των δικτύων για τη ριζική αναβάθμιση του αποχετευτικού και υδρευτικού δικτύου της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. στην ευρύτερη περιοχή παρέμβασης, ενώ από τη Δευτέρα, 19 Ιουνίου ξεκινούν οι αναπλάσεις στο ανατολικό τμήμα της περιοχής και συγκεκριμένα στις οδούς Κριάρη, Κόρακα, Μυλωνογιάννη και Καραϊσκάκη. Στο πλαίσιο αυτό, από τη Δευτέρα 19 Ιουνίου θα ισχύει διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στις οδούς Κριάρη, Κόρακα, Μυλωνογιάννη και Καραϊσκάκη μέχρι το πέρας των εργασιών.

Οι εργασίες θα εκτελούνται επί του οδοστρώματος και μετά την περάτωση τους ο δρόμος θα δίνεται και πάλι στην κυκλοφορία. Το αμέσως επόμενο διάστημα, θα εκδοθούν οι σχετικές αποφάσεις παρεμπόδισης της κυκλοφορίας και κλεισίματος των συγκεκριμένων οδών. Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων και η ανάδοχος εταιρεία θα δώσουν ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να δημιουργηθεί η μικρότερη δυνατή όχληση στους πολίτες και στα καταστήματα. Το έργο αφορά στη συνολική και λειτουργική ανάπλαση του δημόσιου χώρου και στη διασφάλιση της προσβασιμότητας σε όλο το εύρος αλλά και σε κάθε επίπεδο χρήσης του εμπορικού κέντρου.»