Μπλεγμένη με ναρκωτικά η Kirsten Dunst ;

Μπλεγμένη με ναρκωτικά η Kirsten Dunst ;

Μπλεγμένη με ναρκωτικά η Kirsten Dunst ;

Δύσκολες ώρες για τη γνωστή ηθοποιό Kirsten Dunst, που κάποιοι θέλουν να την μπλέξουν με τον κόσμο των ναρκωτικών. Όλα ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια, όταν ένας κακοποιός έκλεψε την τσάντα της ηθοποιού από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε…

Ο κατηγορούμενος ληστής James Jimenez δικάστηκε πέρυσι για  την εν λόγω κλοπή, ωστόσο οι ένορκοι δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν στην ετυμηγορία τους για το παράπτωμά του. Σήμερα βρίσκεται σε εξέλιξη επαναληπτική δίκη για το περιστατικό, που περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Ο συνήγορος του κατηγορουμένου σε πρόσφατη ακροαματική διαδικασία, δήλωσε ότι υπήρχαν ναρκωτικά στο δωμάτιο της ηθοποιού.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του συνήγορου υπεράσπισης, ο κατηγορούμενος βρέθηκε στο δωμάτιο της Dunst, επειδή συνόδευε έναν έμπορο ναρκωτικών που ήταν καλεσμένος της ηθοποιού. Οι κατήγοροι έκαναν αμέσως ένσταση στο δικαστήριο, η οποία έγινε δεκτή, αφού ο δικαστής αποφάσισε πως για μια τέτοια κατηγορία θα έπρεπε να καταθέσει ο ίδιος ο έμπορος.

Ο εκπρόσωπος της Kirsten Dunst έσπευσε να αρνηθεί τις κατηγορίες, τονίζοντας πως είναι τελείως ψευδείς, κατασκευάσματα του συνήγορου για να υπερασπιστεί τον πελάτη του. Η σταρ, η οποία είχε καταθέσει και πέρυσι για την υπόθεση, αναμένεται να ξανακαταθέσει σε μια βδομάδα.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ