Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του γιατί βρέθηκε σε…λάθος τόπο και χρόνο!

Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του γιατί βρέθηκε σε…λάθος τόπο και χρόνο!

Κανένας από την παρέα των νεαρών Ηρακλειωτών που αποφάσισαν το βράδυ του Σαββάτου να διασκεδάσουν σε πολύ γνωστό νυχτερινό κατάστημα του Ρεθύμνου, δεν μπορούσε να φανταστεί την άσχημη κατάληξη που θα είχε η κίνηση τους αυτή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες, στο μαγαζί ξέσπασε κάποια στιγμή καυγάς, με τους εμπλεκόμενους να εκσφενδονίζουν διάφορα αντικείμενα μέσα στον κλειστό χώρο.
Η παρέα των Ηρακλειωτών, που δεν είχε εμπλοκή στον καυγά αποφάσισε να αποχωρήσει, ωστόσο η…τύχη ήθελε τα πράγματα να πάρουν άλλη τροπή.
Ένα κομμάτι γυαλί από τα “πυρομαχικά” του καυγά τραυμάτισε στο μάτι έναν 27χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού του, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ο 27χρονος εισήχθη στο χειρουργείο, όπου υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, με τους γιατρούς να δηλώνουν στους γονείς του ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να χάσει την όρασή του από αυτό το μάτι.
Οι ίδιοι επεσήμαναν ότι ήταν και τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς λίγα εκατοστά παρακάτω αν τον χτυπούσε το γυαλί, θα μπορούσε να του κόψει την καρωτίδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν και άλλοι τραυματισμοί, ωστόσο παραμένει αδιευκρίνιστο αν ειδοποιήθηκε η αστυνομία για το περιστατικό.

Μιλώντας στο Cretalive, oi γονείς του 27χρονου υπογραμμίζουν ότι είναι αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά εναντίον όσων ευθύνονται για τον τραυματισμό του γιου τους!

cretalive.gr