Κινδύνευσε η ζωή χορεύτριας του DWTS

Κινδύνευσε η ζωή χορεύτριας του DWTS

Έκπληκτοι έμειναν εκατομμύρια τηλεθεατές του αμερικανικού Dancing With The Star, όταν είδαν χθες το βράδυ το δραματικό ατύχημα της Kym Johnson με τον παρτενέρ της, πρώην σταρ της NFL, Hines Ward, που παραλίγο να της καταστρέψει την χορευτική καριέρα, ακόμα και να της στερήσει τη ζωή.

Νωρίτερα την εβδομάδα, η Kym είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αφού σε φιγούρα που προσπάθησε να κάνει μαζί με τον παρτενέρ της, παραλίγο να σπάσει τον αυχένα της. Πιο συγκεκριμένα, ο Hines έπεσε, κατά λάθος, πάνω της όταν εκείνη ήταν γυρισμένη ανάποδα, με το κεφάλι ακουμπισμένο στο πάτωμα.
Η 34χρονη χορεύτρια ξέσπασε αμέσως σε κλάματα κατηγορώντας τον εαυτό της για την επικίνδυνη φιγούρα. Ο

Κινδύνευσε η ζωή χορεύτριας του DWTS Hines προσπάθησε να την παρηγορήσει, ενώ για καλή της τύχη οι νοσοκόμοι έτρεξαν να τη βοηθήσουν.

Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά, και όχι μόνο το ζευγάρι χόρεψε στο χθεσινό show, αλλά συγκέντρωσαν και το απόλυτο 30 από τους κριτές. Το αργεντίνικο τανγκό τους εντυπωσίασε, και παρά τις δυσκολίες που είχαν κατά την διάρκεια της εβδομάδας, κατάφεραν να αντεπεξέλθουν κάτι παραπάνω από καλά.

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ