Κινδύνεψε η ζωή της Kate Winslet

Κινδύνεψε η ζωή της Kate Winslet

Κινδύνεψε η ζωή της Kate Winslet

Μια αναπάντεχη περιπέτεια έζησε η Kate Winslet και τα παιδιά της, όταν η πολυτελέστατη βίλα στην οποία διέμεναν στην Καραϊβική, τυλίχτηκε στις φλόγες και έγινε στάχτη ολοσχερώς. Η διάσημη ηθοποιός ήταν ανάμεσα στις διασημότητες που φιλοξενούνταν στη βίλα του Richard Branson, οι οποίοι αναγκάστηκαν να φύγουν άρον, άρον όταν ξέσπασε φωτιά στην περιοχή.

Η δυνατή μπόρα που ξέσπασε και οι αλλεπάλληλοι κεραυνοί που ακολούθησαν, είχαν ως αποτέλεσμα οι φλόγες να εξαπλωθούν γρήγορα και να τυλίξουν και την βίλα του. Η Kate και οι υπόλοιποι φιλοξενούμενοι έφυγαν με τις πιτζάμες τους, ενώ η ηθοποιός έγινε και ηρωίδα, αφού κατάφερε να σώσει στο παρά πέντε και την μητέρα του μεγιστάνα.

Ο ιδιοκτήτης με την οικογένειά του διέμεναν σε άλλη βίλα σε κοντινή απόσταση από αυτήν που χτυπήθηκε από τον κεραυνό. Επισκέπτες και ιδιοκτήτες είναι όλοι καλά στην υγεία τους. Όπως δήλωσε στην εφημερίδα Daily Mail, ο Branson εξαιτίας της καταστροφής έχασε τεράστιο φωτογραφικό υλικό το οποίο και κρατούσε στο γραφείο του που βρισκόταν στο οίκημα που κάηκε.

Ο ίδιος αποφασισμένος να ξαναφτιάξει τη βίλα του το συντομότερο δυνατόν και να την κάνει ακόμα καλύτερη.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ