Π. Κιάμος: Είμαι λαϊκός και έτσι θέλω να είμαι

Π. Κιάμος: Είμαι λαϊκός και έτσι θέλω να είμαι

Συνέντευξη στο περιοδικό «Εγώ weekly» έδωσε ο Πάνος Κιάμος, λίγες μέρες μετά τον ερχομό του τρίτου του παιδιού.

Πώς είναι η ζωή του τώρα; Χωρίς ύπνο σίγουρα!!!

«Είναι νωρίς να σας πω – ο γιος μας είναι μόλις λίγων ημερών. Απλώς μοιράζουμε το χρόνο μας και στα τρία παιδιά και στην ουσία τα βράδια δεν κοιμόμαστε!!!», λέει ο τραγουδιστής.

Μάλιστα αποκαλύπτει ότι η γυναίκα του δεν θέλει να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Γιάννη Πλούταρχου και να πάνε για το… τέταρτο.

«Η ατάκα της γυναίκας μου είναι: “Αν θέλεις κι άλλο παιδί, πήγαινε με άλλη!” Πρέπει να ηρεμήσουμε λιγάκι».

Ο Πάνος Κιάμος όμως μίλησε και για τη δουλειά του που τόσο αγαπάει.

«Είμαι λαϊκός κι έτσι θέλω να είμαι, άνθρωπος του λαού. Αυτός ήταν ο στόχος μου. Ποτέ δε ζήλεψα το starsystem. Δεν υπάρχουν άλλωστε star. Σε όλο τον κόσμο είναι ελάχιστοι, πόσο μάλλον στην Ελλάδα», λέει.

Όσο για τους συναδέλφους του εκείνους που κάνουν επίδειξη πλούτου απαντά:

«Κάθε τραγουδιστής μπορεί να ξοδέψει τα χρήματα που έχει βγάλει από τη δουλειά του όπως επιθυμεί. Εγώ μεγάλωσα πολύ απλά, δεν μπορώ να συνδυάσω τη σαμπάνια με την παραλία! Όσο για το σούσι μια φορά δοκίμασα και δεν μου άρεσε. Εγώ κάθε σκαλοπάτι που ανέβηκα στη ζωή μου το ανέβηκα αργά. Η πορεία μου ήταν αργή, αλλά ανοδική. Ήθελα ο κόσμος να με ξεχωρίσει μέσα από τη δουλειά μου. Έχω τραγουδήσει ακόμα και σε άδεια μαγαζιά, έχω βγάλει δίσκους που δεν ακούγονταν πουθενά, κι ενώ όλα αυτά με στενοχωρούσαν, πιστεύω ότι με έψησαν κιόλας και με έκαναν να εκτιμήσω την επιτυχία όταν ήρθε».

Και η αλήθεια είναι ότι ο Πάνος Κιάμος στην αρχή της καριέρας του δυσκολεύτηκε αρκετά.

«Με τσάκισε η αποτυχία των πρώτων χρόνων, αλλά και με ωρίμασε ως άνθρωπο, γιατί δεν ήθελα με τίποτε να τα παρατήσω. Έκλαψα, αλλά έκανα και την αυτοκριτική μου και είπα ότι για να μην παίζουν τα τραγούδια μου, κάτι δεν κάνω εγώ σωστά», εξομολογείται.

ΠΗΓΗ STAR