Καζάκος: Δεν πιστεύω στον Θεό, δεν πιστεύω πως υπάρχει ένας γεράκος εκεί πάνω και κανονίζει το μέλλον μας

Καζάκος: Δεν πιστεύω στον Θεό, δεν πιστεύω πως υπάρχει ένας γεράκος εκεί πάνω και κανονίζει το μέλλον μας

Καζάκος: Δεν πιστεύω στον Θεό, δεν πιστεύω πως υπάρχει ένας γεράκος εκεί πάνω και κανονίζει το μέλλον μας

Στο πλατό της εκπομπής «Μεσάνυχτα» βρέθηκε καλεσμένος ο Κωνσταντίνος Καζάκος το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης ο οποίος μίλησε και για τη σχέση του με τη θρησκεία και το θάνατο.

«Στον Θεό δεν πιστεύω, όχι. Ε δεν πιστεύω πως υπάρχει ένας γεράκος εκεί πάνω και μας κανονίζει το μέλλον μας, συγγνώμη. Έχει προχωρήσει το πράγμα» σχολίασε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Στην συνέχεια, ο ηθοποιός ανέφερε πως: «Δεν έχω υπαρξιακό. Δε θέλω να πεθάνω, αλλά θα μου συμβεί. Είναι το μόνο σίγουρο στη ζωή μας. Ο θάνατος ήταν φίλος των ανθρώπων και θα είναι. Όταν έρχεται φυσικά και δεν έρχεται βίαια, είναι λύτρωση. Λυτρώνεται ο άνθρωπος από όλα αυτά που τον ταλαιπωρούν. Για αυτό μπορεί κάποιος αν πονάει και όταν σβήσει να χαμογελάσει το πρόσωπό του».

Ο Καζάκος μίλησε ανοιχτά στην Μελέτη για τη σχέση του με τη 23χρονη χορεύτρια

Ο ηθοποιός είπε για τους δυο χωρισμούς του: «Πήγαν λάθος αρκετά πράγματα. Αν ξεθωριάσει ο έρωτας, που κανονικά δεν πρέπει, δεν είναι σωστό το πράγμα. Είναι κι άλλα πράγματα που στην αρχή δεν τα βλέπεις. Όταν κυριαρχεί ο έρωτας η εικόνα που έχεις για τον άλλον είναι πιο στρογγυλεμένη».

Όσον αφορά την κόρη του Τζένη και τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, τόνισε: «Είναι δύσκολος ο χώρος. Θέλει γερό στομάχι. Από την άλλη κι εκείνη μέσα στο θέατρο μεγάλωσε. Είναι δύσκολο να ξεφύγεις αν τον μάθεις. Εγώ το περίμενα. Δεν την έχω δει να παίζει. Ένα μικρό κομμάτι έχω δει και μου άρεσε. Του μικρού του αρέσει και η μουσική, το τραγούδι».

Τέλος αναφέρθηκε στην εκπομπή Μεσάνυχτα για τη σχέση του με την 23χρονη χορεύτρια, Βασιλική Μακρή.

Συγκεκριμένα είπε ο Κωνσταντίνος Καζάκος στην Ελεονώρα Μελέτη: «Είμαι πολύ καλά. Για την προσωπική μου ζωή δεν μιλάω. Δεν αφορά και κανέναν. Ούτε θα το διατυμπανίσω, ούτε θα το κρύψω. Έχουν γράψει δεν μπορείς να φανταστείς σχόλια. Τεράστιες ανακρίβειες. Δεν με ενοχλούν καθόλου. Οι κακοήθειες δεν με αγγίζουν. Κάποιος έλεγε για τη μάνα μου ότι είναι αλκοολική. Εκεί αντέδρασα».