Κατ’οίκον περιορισμός για τη Lindsay Lohan

Κατ’οίκον περιορισμός για τη Lindsay Lohan

Φτηνά τη γλίτωσε η Lindsay Lohan… Η νεαρή ταραχοποιός ηθοποιός, που τον περασμένο μήνα καταδικάστηκε σε 120 ημέρες φυλάκισης και 480 ώρες εθελοντική εργασία για την κλοπή ενός περιδεραίου αξίας 2.500 δολαρίων από κοσμηματοπωλείο, παραδόθηκε στην φυλακή Lynwood του Los Angeles και αυτοί την έστειλαν σπίτι της…

Οι αρχές της φυλακής έκριναν ότι η Lindsay μπορεί να εκτίσει την ποινή της κλεισμένη στο σπίτι όπου διαμένει και της φόρεσαν το απαραίτητο ηλεκτρονικό βραχιόλι άμεσου εντοπισμού στο πόδι. Σημειώνεται ότι η ποινή της ξεκίνησε την Παρασκευή και μπορεί να μειωθεί σε 35 ημέρες κατ’ οίκον περιορισμού.

Η απόφαση αυτή δικαιολογείται στα πλαίσια της προσπάθειας για μείωση του πληθυσμού των φυλακών σε αρκετές πολιτείες της Αμερικής. Η Lohan, αν και είχε το δικαίωμα να παραδοθεί στην φυλακή μέχρι τις 17 Ιουνίου, τελικά αποφάσισε να προσέλθει αρκετά νωρίτερα, για να μπορέσει στην συνέχεια να ξεκινήσει γυρίσματα για την ταινία ‘Gotti: Three  Generations’ όπου πρωταγωνιστεί στο πλευρό των John Travolta – Al Pacino.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ