Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο εκνευρισμός της για τα media

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο εκνευρισμός της για τα media

Καλεσμένη στο «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλο βρέθηκε χθες βράδυ η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία μίλησε για όλα εκείνα τα δημοσιεύματα που ασχολούνται με την προσωπική της ζωή. 

«Δεν είναι ωραίο η γιαγιά μου από την Κρήτη να μαθαίνει ότι χώρισα από τα περιοδικά», είπε η γνωστή ηθοποιός, ενώ εξηγώντας γιατί δε θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για το χωρισμό της, δήλωσε: «Στη δεδομένη στιγμή που το βιώνεις, δε θες να το συζητήσεις». Αναφερόμενη στις δημοσιευμένες φωτογραφίες της με τον Πέτρο Λαγούτη από βραδινή τους έξοδο, η Κατερίνα είπε: «Οι φωτογραφίες οι συγκεκριμένες τραβήχτηκαν έξι παρά το πρωί, έξω από το μαγαζί μου… Το ποια είμαι εγώ, σε σχέση με το τι παρουσιάζεται, έχει τεράστια διαφορά, σχεδόν χαοτική. Αν δεν ήμουν εγώ, δεν θα συμπαθούσα την Κατερίνα, έτσι όπως παρουσιάζεται μέσα από τα media».

Για το νέο σύντροφό της, Πέτρο Λαγούτη, η Κατερίνα απέφυγε να ξεκαθαρίσει, λέγοντας: «Είναι καταστάσεις περίεργες και έχουν πόνο μέσα. Άστο, είναι καταστάσεις που δεν είναι τόσο ευανάγνωστες. Ξέρω, όταν εκτίθεσαι αυτομάτως κάποιοι άνθρωποι ενδιαφέρονται για την προσωπική σου ζωή. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι με αφήνει αδιάφορη και δεν με νευριάζει. Εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και έχει άλλες αντοχές».

Τέλος, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδί, αλλά και το ενδεχόμενο ενός γάμου: «Θέλω να κάνω ένα παιδί. Θέλω να είμαι με έναν άνθρωπο. Από την άλλη, όσο φοβάμαι την ταμπέλα του γάμου, όταν πηγαίνω σε ένα γάμο το δάκρυ τρέχει κορόμηλο».

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ