Κατερίνα Καινούργιου: Αντέχω, αν και με χτυπούν πολύ

Κατερίνα Καινούργιου: Αντέχω, αν και με χτυπούν πολύ

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη στο MTV ήταν η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις, τη Φαίη Σκορδά, ενώ είπε πώς θέλει τον άντρα.

«Βγήκαν κάποιες φωτογραφίες που ήμουν 16-17 και τώρα είμαι 26-27. Και πριν τρία χρόνια, και πριν έξι χρόνια είχα άλλο μαλλί. Στην αρχή μπορεί να μ΄ ενόχλησε και να με στεναχώρησε, αλλά μετά αδιαφόρησα γιατί το θεώρησα παντελώς αστείο», δήλωσε η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Δεν έχω κάνει πολλές πλαστικές επεμβάσεις. Άκουσα πάρα πολύ άσχημα πράγματα. Δεν μ΄ε νόχλησε καθόλου για μένα. Μ΄ ενόχλησε για την οικογένεια μου. Οι γονείς μου στεναχωρήθηκαν και είναι πολύ αυστηροί».

Για τις επιθέσεις που δέχεται σχολίασε: «Αντέχω, αν και με χτυπούν πολύ. Θεωρώ ότι ο κόσμος δεν είναι χαζός και δεν ασχολείται με μικροπρέπειες. Νομίζω ότι είμαι αρκετά σεμνός και ταπεινός άνθρωπος. Είμαι ειλικρινής και αυθόρμητη. Εγώ αυτό είμαι και σε όποιον αρέσω».

Ποιος είναι ο ιδανικός άντρας για την Κατερίνα; «Μου αρέσουν οι μελαχρινοί άντρες, οι ξανθοί δεν με ιντριγκάρουν. Στον άντρα κοιτάζω αμέσως τα χέρια, θέλω να έχει ωραία χέρια, είναι πολύ σημαντικό για μένα. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι ερωτευμένη και έχω να ερωτευτώ πολύ καιρό. Μου έχει λείψει αυτό το συναίσθημα, τα χτυποκάρδια. Θέλω ο άντρας να είναι ανώτερος από εμένα, αυτός να είναι ο αρχηγός, είμαι παραδοσιακή και πουριτανή σε αυτά. Αν βρω τον ιδανικό άντρα, τότε ίσως έκανα ακόμα και τατουάζ με το όνομά του».

Τέλος μίλησε και για τη Φαίη Σκορδά;«Δε βγήκα να κρίνω μόνη μου το ντύσιμο της Φαίης, με ρώτησαν και απάντησα κάτι που παρεξηγήθηκε και θέλω να το ξεκαθαρίσω. Ζητάω συγγνώμη αν παρεξηγήθηκε αυτό που είπα, γιατί εγώ εννοούσα ότι η Φαίη έχει τεράστια εξέλιξη από τότε που ήταν στο Alter. Τώρα τη βρίσκω πιο κλασάτη, πιο σικάτη».

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ