Κατερίνα Γερονικολού: Η δημοσιότητα στη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο ανταγωνισμός και το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας!

Κατερίνα Γερονικολού: Η δημοσιότητα στη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο ανταγωνισμός και το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού είναι ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και να μην απασχολούν τα Μέσα μ’ αυτή.

Οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους είναι ελάχιστες, με αποτέλεσμα όταν βγαίνουν κάπου μαζί τα φωτογραφικά φλας αστράφτουν πάνω τους.

Η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο με το πέρασμα του χρόνου και όσοι τους ξέρουν καλά δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να κάνουν σύντομα το επόμενο βήμα. Παρόλα αυτά, στις συνεντεύξεις τους είναι ακόμα φειδωλοί και αποφεύγουν να μιλούν ο ένας για τον άλλο, προσπαθώντας να προστατεύσουν ότι έχουν «χτίσει» με κόπο.

Η νεαρή ηθοποιός, σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα που «Τατουάζ» και από τις παραστάσεις της παράστασης «Χτυποκάρδια στο θρανίο» μίλησε στον Αλέξη Μίχα για το TV Έθνος για την τη ζωή της στο πλευρό του αγαπημένου της και αποκάλυψε πώς διαχειρίζεται το κομμάτι «δημοσιότητα» στη σχέση τους.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Ένιωσες πίεση όσον αφορά στη δημοσιότητα της σχέσης σου με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη;

Δεν υπήρξε ιδιαίτερο κυνηγητό…

Σε ρωτάω γιατί κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες το καλοκαίρι από ταξίδι σας στη Μύκονο που και εσύ και ο Γιάννης δείχνατε να δυσφορείτε…

Όχι δεν υπήρξε δυσφορία. Ίσως κάποιες φορές υπάρχει μια έκπληξη, Τύπου «δεν το περίμενα». Δεν υπάρχει ευφορία αλλά ούτε και δυσφορία.

Είστε δύο επώνυμα πρόσωπα. Η δημοσιότητα δεν είναι αναπόφευκτη;

Δημοσιογραφικό κατανοώ πως μπορεί να υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον. Δεν υπάρχει λόγος ούτε να κρύψουμε κάτι αλλά ούτε και να φανερώσουμε κάτι. Σε μια πρεμιέρα την περιμένεις τη δημοσιότητα, όταν τρως σε ένα εστιατόριο, τότε δεν την περιμένεις.

Πώς είναι η σχέση στου με τον Γιάννη;

(Γέλια). Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πρωταγωνιστεί στο «Bachelor 3», που βγαίνει σε έναν μήνα ακριβώς στις αίθουσες. Δεν πρωταγωνιστεί μόνο ο Γιάννης. Είναι η γνωστή τετράδα με Βουρλιώτη, Μελέτη, Βισκαδουράκη. Η Βασιλική Τρουφάκου, η Βίκυ Κάβουρα και εγώ αποτελούμε τις γυναίκες της παρέας. Θα χαρώ πολύ να δω την ταινία τα Χριστούγεννα.

Όταν ένα ζευγάρι ανήκει στον ίδιο επαγγελματικό χώρο, αυτό λειτουργεί εις βάρος της σχέσης; Την κάνει ανταγωνιστική;

Αυτό έχει να κάνει με τις προσωπικότητες των ανθρώπων. Μπορεί να λειτουργήσει ανταγωνιστικά, μπορεί να λειτουργήσει και αλληλοϋποστηρικτικά. Εμείς θεωρώ πώς ανήκουμε στη δεύτερη κατηγορία.

Την προσωπική σου ζωή πώς την φαντάζεσαι ύστερα από δύο-τρία χρόνια; Ένας γάμος, ένα παιδί είναι στα πλάνα σου;

Όχι δεν είναι. Αλλά δεν σημαίνει αυτό κάτι. Όλα είναι καλά και ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει.

tlife.gr