Η Kate Winslet μιλά για το διαζύγιό της

Η Kate Winslet μιλά για το διαζύγιό της

Έχει περάσει ένας χρόνος και κάτι από τον χωρισμό της με τον σκηνοθέτη Sam Mendes και η Kate Winslet αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της και μίλησε για πρώτη φορά για το διαζύγιό της, καθώς και τη δύσκολη περίοδο που πέρασε. 

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε πιο sexy από ποτέ για το περιοδικό Harper’s Bazaar του Νοεμβρίου…

Η Kate παραδέχτηκε ότι βρισκόταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση από την κρίση την οποία περνούσε ο γάμος της και το αδιέξοδο στο οποίο έβγαζε. 

Η πρώτη της αντίδραση μετά το διαζύγιο ήταν να κρύβει τα συναισθήματά της, ωσότου ένας φίλος της την ενθάρρυνε να εκδηλώνει αυτό που νιώθει και αισθάνεται.

“Όταν είσαι γυναίκα και ειδικά όταν έχεις παιδιά, είναι πολύ δύσκολο να δείξεις αυτό που πραγματικά αισθάνεσαι. Έπρεπε συνεχώς να υπενθυμίζω στον εαυτό μου πως πρέπει να κλάψω για να ξεσπάσω, αλλά δεν τα κατάφερνα, μέχρι που ένας φίλος μου, μου εξήγησε πως πρέπει να το κάνω για να το βγάλω από μέσα μου”, αναφέρει.

Σήμερα, πάντως, όλα είναι καλά για την 36χρονη ηθοποιό και οι σχέσεις της με τον πρώην της σύζυγο έχουν πλέον αποκατασταθεί.

“Πλέον όλα είναι εντάξει. Είμαστε ενήλικες και όπως και να το δει κανείς, όσο δύσκολο για μένα ήταν το διαζύγιο, άλλο τόσο δύσκολο ήταν και για τον Sam”, σημειώνει.

“Επειδή οι γάμοι μου δεν πήγαν καλά, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να επιβαρύνω τα παιδιά μου. Μακάρι να μην συνέβαιναν τα δυο διαζύγια, αλλά αυτό έγινε και δεν αλλάζει”, λέει η Kate που έχει δύο παιδιά, την 12χρονη Mia από τον πρώτο της γάμο με τον Jim Threapleton και τον 7χρονο Joe, από τον δεύτερο γάμο της με τον σκηνοθέτη Sam Mendes. 

Και επειδή όπως λένε ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός, η Kate φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον πρώην της σύζυγο, αφού τώρα ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Ned Rocknoroll.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ