ΣΟΚ! Προσωρινά παράλυτη η Kate Moss

ΣΟΚ! Προσωρινά παράλυτη η Kate Moss

Σοκαρισμένη είναι ολόκληρη η showbiz στο άκουσμα ότι η Kate Moss πάσχει από μια ασθένεια των νεύρων που την έχει αφήσει προσωρινά ανάπηρη. 

Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν η Kate βρισκόταν στο Παρίσι. Ένα πρωί ξύπνησε στο ξενοδοχείο Ritz και δεν μπορούσε να κουνήσει το δεξί της χέρι!!!

Οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί και λένε ότι σύντομα θα επανέλθει, όμως όπως και να το κάνουμε προκάλεσε μεγάλη ανησυχία τόσο στην Kate, όσο και στον σύζυγό της Jamie Hince.

Μάλιστα η περιπέτεια της υγείας της ήρθε και την πιο ακατάλληλη στιγμή, αφού η Kate ετοιμάζεται να μετακομίσει με την οικογένειά της στην νέα τους έπαυλή στο Highgate που τους κόστισε ούτε λίγο, ούτε πολύ 7,25 εκατ. λίρες.

«Η Kate ήταν στο Ritz όταν ξύπνησε και δεν αισθανόταν το χέρι της. Τρομοκρατήθηκε. Την είδε αμέσως ο γιατρός του ξενοδοχείου και όταν επέστρεψε στη Βρετανία πήρε και μια δεύτερη γνώμη. Είπε στους φίλους της ότι έχει ένα πρόβλημα με το ωλένιο νεύρο, κάτι συνηθισμένο που όμως οδηγεί σε προσωρινή παράλυση», αποκάλυψε άτομο από το φιλικό της περιβάλλον.

Εντάξει, μπορεί προς το παρόν η Kate να μην είναι σε θέση να πακετάρει ή να κουβαλήσει, αλλά θα αναλάβει τα βάρη της μετακόμισης ο… σύζυγος. Δε χάλασε κι ο κόσμος. Πάνω από όλα η υγεία δε λένε;

star.gr