Η Kate Moss θα ανοίξει σχολή μοντέλων

Η Kate Moss θα ανοίξει σχολή μοντέλων

Η Kate Moss είναι παθιασμένη με το μόντελινγκ και σκέφτεται μάλιστα πολύ σοβαρά να ανοίξει δική της σχολή μοντέλων, στην οποία θα διδάσκουν τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας όλα τα μυστικά σχετικά με τον λαμπερό, αλλά δύσκολο χώρο! Το μόνο που ψάχνει τώρα να βρει είναι το όνομα της σχολής…

“Θεωρώ ότι μπορώ πολύ άνετα να ανοίξω σχολή μοντέλων. Το όνομα μόνο δεν έχω σκεφτεί. Ισως Kate’s Modeling School; Moss’ Models;”, δήλωσε η Kate στο περιοδικό Company και συνέχισε: “Ακόμα και κορυφαία μοντέλα που γνωρίζω, δεν ξέρουν τι σημαίνει να κάνεις αυτό το επάγγελμα, δεν γνωρίζουν πώς να το κάνεις σωστά. Μία από τις κολλητές μου είναι πανέμορφη, αλλά το βλέπει απλά ως δουλειά. Φοράει τα ρούχα και φαίνεται κούκλα. Αλλά πρέπει να το δεις ως ικανότητα. Μπορεί να είσαι ο πιο έξυπνος άνθρωπος στον κόσμο, αλλά αυτό δεν σε κάνει καλό δάσκαλο. Για παράδειγμα εγώ είμαι πολύ κοντή και ασσύμετρη -καμία σχέση με τις υπέροχες Βραζιλιάνες καλλονές. Αλλά αν ξέρεις πως να το χειριστείς, τότε αυτό είναι”.

Το 36χρονο μοντέλο, που εκτός από απλή πασαρέλα, έχει εργαστεί και ως σχεδιάστρια, καθώς εδώ και καιρό συνεργάζεται με την γνωστή βρετανική αλυσίδα ρούχων Top shop, προειδοποιεί τα κορίτσια που θέλουν να μπουν στο χώρο πως πρέπει να δουλέψουν σκληρά, πιο πολύ απ’ότι φαίνεται προς τα έξω. “Δεν είναι εύκολη υπόθεση. Δεν ποζάρεις απλά, βάζοντας το πόδι εδώ και το χέρι εκεί. Είναι πολύ περισσότερα από αυτό”, τονίζει το μοντέλο.

Με τόση εμπειρία, σίγουρα κάτι παραπάνω θα γνωρίζει η ίδια. 

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ