Καρκινοπαθής σώθηκε από τη νυν γυναίκα του πρώην συζύγου της

Καρκινοπαθής σώθηκε από τη νυν γυναίκα του πρώην συζύγου της
aeweb

Οι γιατροί είχαν πει στη Νίκολα Χίτσεν πως έχει μόλις 4 μήνες ζωής. Τον περασμένο Μάρτιο, διαγνώστηκε με καρκίνο στο τέταρτο στάδιο.

Ωστόσο, η Κλαιρ Χίτσεν, η νυν γυναίκα του πρώην συζύγου της, αποδείχθηκε ο φύλακας άγγελός της, όταν όλοι της έλεγαν πως δεν υπάρχει θεραπεία και πως το καλύτερο που είχε να κάνει ήταν να αποδεχθεί πως πλησιάζει το τέλος της και να προετοιμάσει και τα παιδιά της για αυτό.

Η 41χρονη αποφάσισε να μη μείνει άπραγη κι έτσι συναίνεσε στο να μεταβεί από τη Βρετανία στην Τουρκία και να υποβληθεί σε μια σειρά πρωτοποριακών χημειοθεραπειών. Ωστόσο, το κόστος ήταν δυσβάσταχτο, έτσι, η νυν σύζυγος του πρώην άντρα της, Κλαιρ Χίτσεν, μαζί με τον πρώην άντρα της Άντι Χίτσεν, ξεκίνησαν μια τεράστια καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων, ώστε να σωθεί η ζωή της Νίκολα.

Η εκστρατεία απέφερε περισσότερες από τις 50.000 βρετανικές λίρες που χρειάζονταν για τις θεραπείες κι έτσι, η Νίκολα κατάφερε να πάει στην Τουρκία, ενώ τον περασμένο Ιούλιο οι εξετάσεις της έδειξαν ότι ο όγκος στη σπονδυλική στήλη είχε υποχωρήσει στο στάδιο 1 και στους πνεύμονες είχε εξαφανιστεί πλήρως.

«Οι Τζο και Τζέικ είναι τα “θετά” μου παιδιά. Η Νίκη (Νίκολα) είναι η πρώην σύζυγος του άντρα μου και καταπληκτική μητέρα των Τζο και Τζέικ. Η Νίκη εξακολουθεί παρά την κατάσταση της υγείας της να βάζει πάνω από όλα τα παιδιά της. Ο Τζο και ο Τζέικ είναι εξαιρετικά αδέλφια στην 3χρονη κόρη μας και τους λατρεύει όσοι κι εκείνοι. Τα χρήματα τελειώνουν και η Νίκη μπορεί να μην καταφέρει να συνεχίσει την κρίσιμη για τη ζωή της θεραπεία. Αυτό δεν είναι επιλογή. Τα αγόρια χρειάζονται τη μαμά τους κι εκείνη αξίζει την ευκαιρία να τα δει να μεγαλώνουν, να γίνονται άντρες και αργότερα να φτιάξουν τη δική τους οικογένεια». Με αυτά τα λόγια, η Κλαιρ καλούσε τους Βρετανούς να βοηθήσουν τη Νίκη.

athensvoice.gr