Καρκινοπαθής καθυστέρησε τη θεραπεία για να σώσει τα αγέννητα δίδυμά της

Καρκινοπαθής καθυστέρησε τη θεραπεία για να σώσει τα αγέννητα δίδυμά της

Καρκινοπαθής καθυστέρησε τη θεραπεία για να σώσει τα αγέννητα δίδυμά της

Δέκα μήνες μετά τη γέννα έχασε την άνιση μάχη της

Στην αρχή της εγκυμοσύνης της, η 32χρονη Ντανιέλ Ντικ από το Κάνσας υπέφερε από πονοκεφάλους. Το απέδωσε στα συμπτώματα της εγκυμοσύνης, μέχρι που ο πόνος έγινε αβάσταχτος. Όταν ζήτησε ιατρική βοήθεια, στις 17 εβδομάδες της κύησης, έμαθε πως έπασχε από μελάνωμα, καρκίνο του δέρματος που είχε επεκταθεί στον εγκέφαλό της.

Είχαν περάσει πέντε χρόνια από τότε που οι γιατροί της είχαν πει πως έχει πια απαλλαγεί από τον καρκίνο, η ασθένεια είχε όμως επιστρέψει. Είχε ήδη μία κόρη.

eh1l0tyz

Όπως αναφέρει η εφημερίδα The Scottish Sun, οι γιατροί της εξήγησαν πως είχε 20% πιθανότητες να κερδίσει ακόμα μία 5ετία, εάν άρχιζε άμεσα ακτινοθεραπεία. Γνωρίζοντας όμως πως αυτό θα σκότωνε τα αγέννητα μωρά της, πήρε την απόφαση να μην προχωρήσει στη θεραπεία.

Κυοφόρησε τον γιο της Κόλμπι και την κόρη της Ρίγκαν όσο περισσότερο άντεξε, μέχρι την 29η εβδομάδα, και γέννησε τον περασμένο Ιούλιο.

ux81ntwh

Σχεδόν αμέσως μετά τη γέννα, η 32χρονη άρχισε εντατική θεραπεία. Άντεξε δέκα μήνες, τόσο πρόλαβε να χαρεί τα παιδιά της. Στις 26 Απριλίου έφυγε από τη ζωή σε νοσοκομείο του Χιούστον.

Η οικογένειά της άνοιξε λογαριασμό GoFundMe και η αδελφή της τόνισε πως η ασθένειά της εξαπλώθηκε ταχύτερα από το αναμενόμενο. «Υπήρξε αρκετός χρόνος ώστε η οικογένεια να πάει στο Χιούστον και να περάσει χρόνο μαζί της. Ο Τάιλερ, ο άνδρας της, ήταν ξαπλωμένος δίπλα της όταν άφησε, ήρεμα, την τελευταία της πνοή. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι και δεν μπορούμε να φανταστούμε τη ζωή χωρίς τη Ντανιέλ».

oy6d6uy3

Η περιπέτεια της Ντανιέλ με τον καρκίνο άρχισε το 2010, όταν ο Τάιλερ παρατήρησε μία παράξενη ελιά στην πλάτη της. Η πρώτη βιοψία βγήκε καθαρή και οι γιατροί είπαν στο ζευγάρι να μην ανησυχεί. Η ελιά όμως μεγάλωνε και το ζευγάρι ζήτησε μία δεύτερη γνώμη. Η δεύτερη βιοψία έδειξε μελάνωμα και η Ντανιέλ χειρουργήθηκε το 2011.

qu2tn6aj

newsbeast.gr

newsbeast.gr

Προτάσεις για τα Χανιά