Καραμπόλα στα διόδια της Εγνατίας οδού στον Πολύμυλο – Εμπλοκή 50 αυτοκινήτων (φωτο)

Καραμπόλα στα διόδια της Εγνατίας οδού στον Πολύμυλο – Εμπλοκή 50 αυτοκινήτων (φωτο)
aeweb

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, όλα έγιναν περίπου στις 11:30 το πρωί της Κυριακής, 06.03.2022, όταν αρχικά σημειώθηκε ένα ατύχημα στην Εγνατία Οδό με εμπλοκή τριών ως τεσσάρων οχημάτων.

Όλα ξεκίνησαν εξαιτίας της πυκνής ομίχλης που επικρατεί στο σημείο και ακριβώς για τον λόγο αυτό, η κατάσταση εκτραχύνθηκε και τελικά το ατύχημα μετατράπηκε σε καραμπόλα περίπου 50 οχημάτων!

Η ΕΡΤ έκανε λόγο για τέσσερις με πέντε τραυματίες, ενώ τοπικά Μέσα ενημέρωσης ανεβάζουν τον αριθμό των τραυματιών σε επτά, χωρίς να φαίνεται προς το παρόν να κινδυνεύει η ζωή οποιουδήποτε.

«Έχει πάρα πολλή ομίχλη στην περιοχή. Δεν έχει καθόλου καλή ορατότητα. Ήταν πολλά τα χτυπημένα αυτοκίνητα. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Ευτυχώς μάθαμε ότι δεν υπάρχει κάποιος σοβαρά τραυματίας» λέει στο newsit.gr οδηγός που ήταν στο σημείο

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, επτά άτομα μεταφέρθηκαν στο Μαμάτσειο με θλαστικά τραύματα, αλλά ευτυχώς όχι σοβαρά.

Καραμπόλα στα διόδια της Εγνατίας οδού στον Πολύμυλο - Εμπλοκή 50 αυτοκινήτων (φωτο)

Δείτε και μια ανάρτηση στα social media για το περιστατικό

Ήδη προς την περιοχή κατευθύνονται δύο πυροσβεστικά οχήματα με πέντε άντρες από την Πυροσβεστική υπηρεσία της Κοζάνης για τον απεγκλωβισμό των επιβατών.

Δείτε εικόνα της ΕΡΤ από το σημείο

Εγνατία Οδός

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας εκτρέπει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων που κινούνται προς Δυτική Μακεδονία, Γιάννενα και Ηγουμενίτσα, από τη Βέροια προς Έδεσσα, Πτολεμαΐδα και κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού προς Κοζάνη.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης – newsit.gr
Με πληροφορίες από: ΕΡΤ