«Καιρός ήταν να με ξαναδείτε» – Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Βασίλη Καρρά μετά την απώλεια 42 κιλών (video)

«Καιρός ήταν να με ξαναδείτε» – Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Βασίλη Καρρά μετά την απώλεια 42 κιλών (video)

«Δεν φαίνεται ότι είμαι καλά ρε παιδιά; » είπε στους ρεπόρτερ αναφορικά με το πρόβλημα υγείας που είχε – Δείτε το βίντεο

aeweb

Ο Βασίλης Καρράς έδωσε το παρών σε εγκαίνια γνωστής γκαλερί στη Θεσσαλονίκη και εκεί μίλησε στους ρεπόρτερ, δηλώνοντας πως είναι πάρα πολύ καλά. Ο σπουδαίος τραγουδιστής εμφανίστηκε ανανεωμένος, μετά την απώλεια των 42 κιλών.

«Καιρός δεν ήταν να με δείτε; Δεν φαίνεται ότι είμαι καλά ρε παιδιά; Είμαι πολύ καλά. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους θαυμαστές μου είναι να έχουν μέσα τους δύναμη και πιστεύω. Επιστρέφουμε στη δισκογραφία και γενικά στη ζωή.

Ετοιμάζουμε μία συναυλία για καλό σκοπό, δώσαμε τα χέρια και θέλει πάρα πολλή δουλειά και πολλή στήριξη από τους τοπικούς φορείς, αλλιώς δεν μπορεί να γίνει η συναυλία. Θα είναι μία συναυλία πριν το τέλος, ένα όμορφο κλείσιμο για την καριέρα μου. Καμιά φορά οι καλλιτέχνες πεθαίνουν πάνω στο σανίδι», είπε ο Βασίλης Καρράς.

«Με πιάνει φαγούρα με αυτά. Άστο τώρα», απάντησε ο Βασίλης Καρράς σε ερώτηση για το αν θα τον δούμε να κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο.