Και πάλι τέλος για Αρναούτογλου – Μπουλέ

Και πάλι τέλος για Αρναούτογλου – Μπουλέ

Τόσες φορές που έχουν χωρίσει και τα έχουν ξαναβρεί, σύμφωνα με τα tabloids, θα έπρεπε να είναι όλη την ώρα με μια βαλίτσα στο χέρι! Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Νάντια Μπουλέ να έχουν χωρίσει οριστικά…

Σύμφωνα με το OK, Γρηγόρης και Νάντια είχαν έναν έντονο καβγά λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο οποίος ήταν και το τελειωτικό χτύπημα στην πολυτάραχη σχέση τους.

Ο Γρηγόρης έφυγε για Θεσσαλονίκη, όπου έκανε ολιγοήμερες διακοπές παρέα με τον Αντώνη Κανάκη, ενώ η Νάντια έμεινε στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού (οι οποίοι όλη την ώρα προφανώς κάνουν δηλώσεις στα περιοδικά!) μιλάνε για οριστικό χωρισμό, αλλά τα ίδια έχουμε γράψει περίπου πέντε φορές, οπότε γιατί να τους πιστέψουμε τώρα;

Όπως δήλωσε και σε πρόσφατη συνέντευξή της η Νάντια ”είναι περίεργο να διαβάζεις με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες περιστατικά που δεν έχουν γίνει ποτέ. Αν μπει στη διαδικασία κάποιος να πιστέψει έστω και τα μισά, θα νομίζει ότι είμαι μια υστερική σε έξαλλη κατάσταση καθημερινά!”

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ