Καβάλησε το καλάμι ο Justin Bieber;

Καβάλησε το καλάμι ο Justin Bieber;

Καβάλησε το καλάμι ο Justin Bieber;

Ο Justin Bieber, ο 16χρονος τραγουδιστής που σε τόσο νεαρή ηλικία κατάφερε να γίνει το pop-είδωλο εκατομμυρίων έφηβων –και όχι μόνο- κοριτσιών ανά τον κόσμο, κοσμεί το εξώφυλλο του VANITY FAIR Φεβρουαρίου, ενώ στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό, μόνο μετριοπαθής δεν είναι…

“Δεν θέλω να φανώ αλαζόνας αλλά αν περπατούσα στο δρόμο και με έβλεπε μια κοπέλα, ίσως έριχνε μια ματιά πίσω, γιατί είμαι εμφανίσιμος, σωστά;”, ανέφερε ο Justin ο οποίος ποζάρει στο περιοδικό καλυμμένος με φιλιά από κραγιόν, ενώ στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι η φήμη του είναι τόσο μεγάλη, που τον… πιέζει:

“Δεν νιώθω φυσιολογικός. Σκέφτομαι διαφορετικά. Το μυαλό μου πάντα τρέχει. Αλλά έτσι δεν κάνουν οι καλύτεροι μουσικοί;”, σημείωσε και συνέχισε λέγοντας ότι το μυαλό του είναι τόσο δραστήριο, που πολλές φορές υποφέρει από αϋπνία: “σκέφτομαι ταυτόχρονα όλα τα πράγματα που δεν είχα το χρόνο να σκεφτώ  κατά τη διάρκεια της μέρας, όπως για την οικογένεια, την ύπαρξη του θεού και άλλα τέτοια σημαντικά”. 

Ο Justin σίγουρα μόνο ως κανονικός έφηβος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού βρίσκεται συνέχεια στο επίκεντρο της προσοχής, κάτι που αναγνωρίζει και ο ίδιος: “Ένα κανονικό παιδί, αν αρρωστήσει απλά κάθεται σπίτι. Εγώ όμως δεν μπορώ να το κάνω αυτό”, συμπλήρωσε. 

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ