Ο Jude Law δεν αστειεύεται σε ό,τι αφορά τα παιδιά του

Ο Jude Law δεν αστειεύεται σε ό,τι αφορά τα παιδιά του

Ο Jude Law δεν αστειεύεται σε ό,τι αφορά τα παιδιά του

Ο γοητευτικός ηθοποιός Jude Law κέρδισε 15000 δολάρια ύστερα από μήνυση που έκανε σε γνωστό βρετανικό περιοδικό που δημοσίευσε φωτογραφίες των παιδιών του, χωρίς την άδειά του.

 Ο Law συγκλονίστηκε όταν είδε τις φωτογραφίες των τριών παιδιών του από την πρώην γυναίκα του Sadie Frost, στις προσωπικές διακοπές του ίδιου με την φιλενάδα του Sienna Miller σε νησί της Καραϊβικής να δημοσιεύονται στο περιοδικό Hello.

Οι φωτογραφίες των δύο γιων του Rafferty και Rudy, δώδεκα και επτά χρονών αντίστοιχα και της εννιάχρονης κόρης του Iris σε μια απομονωμένη παραλία κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων του ζευγαριού, αγοράστηκαν και δημοσιεύτηκαν από το βρετανικό περιοδικό τον Ιανουάριο και ο Law αντέδρασε άμεσα υποβάλλοντας μήνυση στους συντάκτες.

Ως μέρος της απόφασης, το περιοδικό οφείλει να καλύψει και τα έξοδα της δίκης, ενώ συμφωνήθηκε να μην ξαναδημοσιεύσουν φωτογραφίες του ίδιου με τα παιδιά του μέχρι εκείνα να ενηλικιωθούν. Η συμφωνία επιπλέον υποδεικνύει ότι το περιοδικό οφείλει να μην δημοσιεύσει καμία φωτογραφία του Law σε εξαιρετικά ιδιωτικές στιγμές. Τουλάχιστον μπορεί να κοιμάται ήσυχος για λίγο ο Jude…

 

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ