Ηράκλειο: Έπεσε δέντρο στη Χανιόπορτα – Παρ’ ολίγον νέα τραγωδία με διανομέα (φωτο)

Ηράκλειο: Έπεσε δέντρο στη Χανιόπορτα – Παρ’ ολίγον νέα τραγωδία με διανομέα (φωτο)

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας και της αστυνομίας – Ο δρόμος παραμένει κλειστός

Νέα πτώση δέντρου σημειώθηκε στο Ηράκλειο το βράδυ της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου 2022, αυτή τη φορά στην περιοχή της Χανιόπορτας, στη συμβολή της Λ. Νικολάου Πλαστήρα με την Χανιόπορτα, κοντά σε στάση λεωφορείου. Μάλιστα, από το σημείο περνούσε διανομέας, ο οποίος ευτυχώς δεν τραυματίστηκε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το δέντρο έπεσε στην πλευρά του δρόμου, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, ενώ δεν έχουν γίνει αναφορές για τραυματισμούς, μολονότι τη στιγμή της πτώσης, η κυκλοφορία των οχημάτων ήταν αυξημένη.

Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική υπηρεσία, ενώ άνδρες της αστυνομίας έκλεισαν το δρόμο, ώστε να επέμβουν τα ειδικά συνεργεία του δήμου και της υπηρεσίας.

Η πτώση του δέντρου στη Χανιόπορτα «ξύπνησε» μνήμες από την απίστευτη τραγωδία στο Ηράκλειο το απόγευμα της Πέμπτης της 18ης Αυγούστου, όταν ο 50χρονος Παναγιώτης Μητρέλος, καταπλακώθηκε από το «φονικό» πεύκο. Ο άτυχος άνδρας, πατέρας τριών παιδιών, είχε σταματήσει ανύποπτος σε φανάρι, στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, με το δίκυκλο που οδηγούσε.

neakriti.gr