Ιωσήφ Μαρινάκης: Παντρεύομαι σύντομα

Ιωσήφ Μαρινάκης: Παντρεύομαι σύντομα

Ιωσήφ Μαρινάκης: Παντρεύομαι σύντομα

Έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας είναι ο Ιωσήφ Μαρινάκης με την εδώ και χρόνια σύντροφό του, Χρύσα Καλπάκη. «Θα μας παντρέψετε σύντομα, όχι πολύ σύντομα αλλά θα μας παντρέψετε. Νομίζω ότι είμαστε καλά, είναι όλα καλά και θα παντρευτούμε», είπε ο ηθοποιός και «Νηστικός Πράκτορας», Ιωσήφ Μαρινάκης, στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης».

Μιλώντας για το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας, απάντησε: «Δεν μπορώ να το δω ακόμη, γιατί ποτέ δεν είσαι έτοιμος για κάτι τέτοιο. Κάθε φορά που το σκέφτομαι, λέω πώς θα το αντιμετωπίσω αυτό, αλλά τελικά νομίζω ότι όταν έρθει η ώρα, θα ανταποκριθώ. Πάντα νιώθω ανέτοιμος για κάτι τέτοιο, αλλά εάν δεν βουτήξεις στα βαθιά, δεν κολυμπάς», σημείωσε.  

Όσο για τη φετινή εμπειρία του στο πλευρό της Ντίνας Νικολάου στους «Νηστικούς πράκτορες» ο ίδιος λέει: «Είναι ωραία εμπειρία η μαγειρική. Είναι ένας έρωτας παλιός για μένα και μία αγάπη. Το κρατούσα για μένα και δεν είχα σκεφτεί να το αξιοποιήσω επαγγελματικά. Θεωρώ ότι με την Ντίνα Νικολάου πηγαίνουμε όλο και καλύτερα και περνάμε και καλύτερα. Μαθαίνω από την Ντίνα και σίγουρα αλλάζει η νοοτροπία μου στην κουζίνα μου».

Δείτε το βίντεο…

www.youtube.com/watch?v=l-zCYukp2X0

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ