Ιωάννα Τούνη δείχνει πώς είναι το σώμα της με Photoshop και πώς στην πραγματικότητα (φωτο)

Ιωάννα Τούνη δείχνει πώς είναι το σώμα της με Photoshop και πώς στην πραγματικότητα (φωτο)

Ανέβασε αρετουσάριστες φωτογραφίες και έστειλε ένα μήνυμα στις γυναίκες: «Μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με καμία – Τα social media είναι ψεύτικα»

Η Ιωάννα Τούνη έγινε για πρώτη φορά μητέρα πριν έξι μήνες και έχει δηλώσει πως αποφάσισε να ξεκινήσει και πάλι τη γυμναστική και να μπει σε πρόγραμμα διατροφής για να επανέλθει στα κιλά προ εγκυμοσύνης.

Αν και η γνωστή Instagrammer έχει συνηθίσει τους followers της σε αψεγάδιαστες φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα, το βράδυ της Παρασκευής αποφάσισε να υιοθετήσει μια πιο ειλικρινή στάση με μια διαφορετική ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε φωτογραφίες της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από τη Γαλλική Ριβιέρα που δεν είχαν υποστεί photoshop, όπως η ίδια υποστήριξε.

Στις φωτογραφίες, είχε πάρει κανονικές πόζες και έδειχνε πως είναι πραγματικά το σώμα της, έξι μήνες μετά τη γέννηση του γιου της.

«Social media is #FAKE (swipe left) Μην σκάτε συμπεθέρες και μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με καμία! Ούτε η @j.touni μοιάζει με την @j.touni. Σας αγαπώ πολύ! ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε την ανάρτηση