1.5 μήνα μετά τον γάμο του, πήγε με άλλη και σε άλλη χώρα κιόλας

1.5 μήνα μετά τον γάμο του, πήγε με άλλη και σε άλλη χώρα κιόλας

Αυτό θα πει βασιλικό πρωτόκολλο. Αυτό θα πει να σέβεται και να τηρεί τους όρκους που έδωσε ως άρτι αφιχθέν μέλος βασιλικής οικογένειας.

Δεν πέρασαν έξι εβδομάδες από τον γάμο μιας ακόμη απογόνου-εγγονής της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας και κρυφή κάμερα νυχτερινού κέντρου συνέλαβε τον σύζυγό της, αγκαλιά ή καλύτερα σκυφτό πάνω σε μια κατάξανθη αιθέρια ύπαρξη, με τα πλάνα να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Η Zara Philips και ο προκομένος της Mike Tindall παντρεύτηκαν πριν από ενάμισι μήνα με δόξα και τιμή στο Λονδίνο. Εκείνος, παίκτης του ράγκμπι, έφυγε πριν από λίγες ημέρες για αγώνες με την Εθνική ομάδα της Αγγλίας, στην οποία μάλιστα είναι αρχηγός και τί της είπε; Ο, τι λέει κάθε παντρεμένος που φεύγει άρον άρον από το σπίτι του: Ότι πάει για… δουλειά.

Αυτό θα πει βασιλικό πρωτόκολλο. Αυτό θα πει να σέβεται και να τηρεί τους όρκους που έδωσε ως άρτι αφιχθέν μέλος βασιλικής οικογένειας.Την δουλειά δεν την μάθαμε βέβαια μόνο ως πληροφορία, αλλά έχουμε και τα πειστήρια του εγκλήματος. Ο παίκτης έπαιξε μπάλα, όχι στο γήπεδο, αλλά σε μπαράκι της Νέας Ζηλανδίας αγκαλιά με μια ξανθιά μοντέλα, η οποία στο πρώτο στιγμιότυπο διακρίνεται να του φιλάει… το κεφάλι. Εκείνος έχει ακινητοποιηθεί μπροστά της, έχει «λιώσει» στα φιλιά της, ενώ ακόμη πιο πολύ έχει… «χυθεί» στην αγκαλιά της στα επόμενα, ακόμη πιο «πικάντικα» πλάνα.

Θα μας πείτε για να κάνει κανείς κάτι πρέπει να πάει σε άλλη χώρα; Οχι είναι η απάντηση, αλλά αυτός ΚΑΙ το έκανε ΚΑΙ το έκανε βούκινο κιόλας..

Το βίντεο με τον Tindall και την κοπελιά που φρόντισε να τον κάνει να περάσει καλά το συγκεκριμένο – και όπως φαίνεται όχι μόνο – βράδυ έχει διάρκεια 12 ολόκληρα λεπτά, μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο CCTV και αναμένεται να βάλει φωτιά στον γάμο της Philips, τόσο γιατί η ίδια είναι δημόσιο πρόσωπο, όσο και γιατί το Παλάτι κάτι τέτοια τα «διώχνει μακριά» με το… καλημέρα σας…

Τι να πει κανείς πια για τους άντρες… Τα λόγια είναι περιττά… Αντρες… Θεέ μου… άντρες…

 star.gr