Το πανέμορφο βίντεο της Περιφέρεια Κρήτης με τις ομορφιές της Κρήτης

Το πανέμορφο βίντεο της Περιφέρεια Κρήτης με τις ομορφιές της Κρήτης

Η προσπάθεια προβολής της Ελλάδας στο εξωτερικό συνεχίζεται αυτή τη φορά με τη δημιουργία ενός εκπληκτικού βίντεο με τις ομορφιές του νησιού της Κρήτης.

Η καμπάνια της Περιφέρεια Κρήτης συμπύκνωσε σε 5 λεπτά όλα τα τοπία του νησιού, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό θέαμα για τους τουρίστες, αλλά και για τους Έλληνες που δεν είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τον ευλογημένο τόπο της Κρήτης.

Πρόκειται για ένα νησί που τα συνδυάζει όλα και ενδείκνυται για όσους επιθυμούν να αποδράσουν σε έναν επίγειο παράδεισο με αμέτρητες φανερές και κρυμμένες ομορφιές σε βουνά και θάλασσες, στις πόλεις και στην ύπαιθρο.

Εκεί όπου ο πολιτισμός και η ιστορία συναντούν τη φύση, εκεί που η διασκέδαση ”διακόπτεται” από τα κρητικά πιάτα και η παράδοση δίνει τη θέση της στο σύγχρονο.

Στην Κρήτη οι μύθοι μοιάζουν με Ιστορία και η Ιστορία φαντάζει μυθική, καθώς κάθε κομμάτι του νησιού κουβαλά πίσω του μία ιστορία που χάνεται στο βάθος των αιώνων.

Η φύση χάρισε απλόχερα τα δώρα της και η Κρήτη μετατράπηκε σε ένα μνημείο που εντυπωσιάζει με τους συνδυασμούς του γαλανού της θάλασσας και του πράσινου των βουνών σε ένα μαγευτικό παιχνίδι οπτικών εναλλαγών.

Το βίντεο σας προϊδεάζει για όσα μπορείτε να γευτείτε αυτό το καλοκαίρι στη φιλόξενη, αξέχαστη και μεσογειακή Κρήτη.

 

Να σημειώσουμε ότι η σκηνοθεσία  έγινε από το Θοδωρή Παπαδουλάκη το σκηνοθέτη της τηλεοπτικής σειράς «Το νησί»

https://vimeo.com/44873548