«Ήμουν εθισμένη στο σεξ, 10 χρόνια μετά δεν μπορώ να είμαι φίλη με άντρες» (video)

«Ήμουν εθισμένη στο σεξ, 10 χρόνια μετά δεν μπορώ να είμαι φίλη με άντρες» (video)

Μια γυναίκα μιλά για τις περιπέτειές της με το σεξ, λέγοντας πως ήταν εθισμένη στην ερωτική απόλαυση και παραδέχεται πως δεν μπορεί να πιάσει φιλίες με άντρες, παρά το γεγονός ότι είναι «νηφάλια» εδώ και μια δεκαετία.

Δεν έχει άντρα φίλο γιατί συνεχίζει να φλερτάρει με όλους, πάντα και παντού…

«Ήμουν εθισμένη στο σεξ, 10 χρόνια μετά δεν μπορώ να είμαι φίλη με άντρες»

Η Μπριάν Ντέιβις παραδέχεται πως είναι ακόμα εθισμένη σε αυτό το συναίσθημα του πρώτου φλερτ, ένας εθισμός που την έκανε άλλοτε να απατά κατ’ εξακολούθηση τους συντρόφους της.

Μιλώντας στο podcast FML Talk, η Μπριάν αποκάλυψε πως κάποια στιγμή κατάλαβε ότι χρειαζόταν βοήθεια, έχοντας σχέση με δύο άντρες.

«Είχα δύο συντρόφους για δύο χρόνια, με έπιασαν τρεις φορές, ήμουν όμως τόσο καλή ψεύτρα που τη γλίτωσα», παραδέχεται.

Η Μπριάν λέει πως αγαπούσε πολύ να έχει πολλαπλούς εραστές ταυτοχρόνως, καθώς η συγκίνηση την κρατούσε ζωντανή. Αλλά και τα συνεχή ψέματα που αναγκαζόταν να λέει καθημερινά.

Αυτή ήταν η «απόλυτη φαντασίωσή» της, να φτιάξει τον τέλειο άντρα βγαίνοντας ταυτοχρόνως με πολλούς. «Έπαιρνα συναισθηματική ασφάλεια από τον έναν, οικονομική ασφάλεια από τον άλλο, σεξουαλική χημεία με τον τρίτο και παραδοσιακές φιλικές σχέσεις με κάποιον άλλο χαζό».

Η Μπριάν έγραψε και ένα βιβλίο με τις ερωτικές της ιστορίες (Secret Life of a Hollywood Love and Sex Addict), όπου γράφει πως όλα ξεκίνησαν όταν ήταν 13-14 ετών.

Λέει πως για όλα φταίνε οι ρομαντικές ταινίες που έβλεπε μικρή, φιλμ όπως το «Ρωμαίος και Ιουλιέτα».

Ήταν ακόμα στο σχολείο όταν ένιωσε αυτό το «υπέροχο συναίσθημα» του να κερατώνεις, «αυτή ήταν η αρχή του τέλους μου».

Παρά το γεγονός ότι ερωτεύτηκε πολλούς συντρόφους της, τίποτα δεν μπορούσε να ξεπεράσει τη δίψα που ένιωθε για το φλερτ και την απιστία.

Κάποια στιγμή συνειδητοποίησε ωστόσο πως ήταν εθισμένη στο σεξ, αποκαλώντας τις σχέσεις της «προβληματικές».

Πλέον είναι «καθαρή» εδώ και 10 χρόνια, ακόμα όμως δεν μπορεί να πιάσει φιλίες με άντρες. Καθώς το χόμπι του φλερτ δεν μπορεί να το κόψει.

«Δεν μπορώ να έχω άντρες φίλους. Ούτε στους σερβιτόρους δεν μπορώ να μιλήσω. Φλερτάρω με όλους. Φλερτάρω ακόμα και με τον τύπο στην πόρτα»…