Ήμουν εθισμένη στο fast food

Ήμουν εθισμένη στο fast food

Η σέξι Vanessa Hudgens μας δείχνει για μια ακόμη φορά την εντυπωσιακή σιλουέτα της και το σώμα που κόβει τις ανάσες των ανδρών και κάνει τις γυναίκες να ζηλέψουν για χάρη της αμερικανικής έκδοσης του περιοδικού Shape.

aeweb

Η μελαχρινή ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η ταινία High School Musical, αποκάλυψε στο περιοδικό πως παλαιότερα έτρωγε τόσο πολύ fast food που κάποια περίοδο δεν χωρούσε ούτε καν στα ρούχα της ταινίας.
Μάλιστα, ανατρέχοντας πίσω στο 2007 εξομολογείται πως ήταν εθισμένη στον ανθυγιεινό τρόπο ζωής. «Συνήθιζα να πηγαίνω στο Cold Stone Creamery, έπαιρνα ένα μπολ παγωτό και το έτρωγα όλο πριν κοιμηθώ το βράδυ» είπε χαρακτηριστικά.

«Τα δάχτυλά μου ήταν μόνιμα πορτοκαλί από τα Cheetos» λέει η Hudgens η οποία παραδέχεται ότι είχε παχύνει αρκετά πολύ. Τόσο, που ακόμη και ο σκηνοθέτης Kenny Ortega κάποια στιγμή παραξενεύτηκε από τη νέα της εμφάνιση.

Τώρα πια η δημοφιλής ηθοποιός αποφάσισε να βάλει τέλος στο fast food, και να προσέχει το κάθε τι που τρώει, ενώ συνήθως η καθημερινή της διατροφή περιλαμβάνει λαχανικά, σαλάτες, κοτόπουλο ψητό και μόνο ελάχιστο αλάτι.

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ