Ηλίας Βρεττός: «Βρίσκομαι εδώ εξαιτίας του Θεού και του αγγίγματός του» (video)

Ηλίας Βρεττός: «Βρίσκομαι εδώ εξαιτίας του Θεού και του αγγίγματός του» (video)

Ο Ηλίας Βρεττός βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» ερμηνεύοντας παλιές και νέες επιτυχίες του και παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε αρχικώς στη σύζυγό του, Αναστασία με την οποία παντρεύτηκαν πρόσφατα. Όπως είπε είναι μία γυναίκα χαμηλών τόνων που προσπαθεί να αποφεύγει όσο γίνεται τα «φώτα», ένα χαρακτηριστικό το οποίο ο ίδιος ερωτεύτηκε σε εκείνη.

«Ένιωθα και νιώθω πως είναι μαζί μου για την ουσία του πράγματος και όχι για το περιτύλιγμα το λαμπερό» σημείωσε. Και συνέχισε: «Πάντα μία γυναίκα που βρίσκεται δίπλα σε έναν άντρα που είναι εκτεθειμένος στα φώτα αλλά και στους πειρασμούς αισθάνεται μία ανασφάλεια, το θέμα είναι πώς την εκφράζει και κατά πόσο εσύ εισαι σε θέση να διαχειριστείς τον τρόπο αυτόν».

Δηλώνει «καθόλου ζηλιάρης», αν και υπήρξε σε μικρότερη ηλικία ανασφαλής, αλλά εξηγεί πως μεγαλώνοντας κατάλαβε πως όσο πιέζει κανείς την σύντροφό του, τόσο εκείνη θα κάνει πράγματα που εκείνος φοβάται.

Μιλώντας για το τροχαίο ατύχημα που παρ’ ολίγον να του στοιχίσει τη ζωή λέει: «Ξεκάθαρα ήμουν τυχερός και νιώθω πως βρίσκομαι εδώ εξαιτίας του Θεού, του αγγίγματός του, που ένιωσα εκείνη την περίοδο πολύ έντονα».

Αναφέρει πως πριν το ατύχημα ένιωθε «άτρωτος» και δεν είχε σκεφτεί ποτέ πως μπορεί να του συμβεί κάτι τέτοιο. «Αφού συνειδητοποίησα ότι τα χεριουργεία πήγαν καλά και θα γίνω καλά…εκεί αισθάνθηκα ότι ξαναγεννήθηκα και ότι χρωστάω στον εαυτό μου να ζήσω τη ζωή μου έτσι όπως τη θέλω εγώ» συμπληρώνει.

Εξηγεί πως έκανε ένα «ξεσκαρτάρισμα» στους ανθρώπους γύρω του και άλλαξε τον τρόπο που σκεφτόταν το κομμάτι των ερωτικών του σχέσεων. «Η Αναστασία ήρθε στη ζωή μου μετά από πολύ κόπο και πάλη, αλλά “έπεσε το κάστρο”» λέει χαρακτηριστικά για τη σύζυγό του.

Ο Ηλίας Βρεττός εμφανίζεται κάθε Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη στο «Ensayar» και στην Αθήνα κάνει πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου στο «Mezzo» στο Θησείο.

megatv