Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Όλα τα καλλιστεία ακόμη και τα “Μις Υφήλιος“ είναι στημένα»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Όλα τα καλλιστεία ακόμη και τα “Μις Υφήλιος“ είναι στημένα»

Μια αποκάλυψη για τη συμμετοχή της στα καλλιστεία «Μις Υφήλιος» έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από την εκπομπή της «Pop Up».

aeweb

«Όλα τα καλλιστεία είναι στημένα. Πάντα υπάρχει μία προετοιμασία των κοριτσιών που θέλουν να παρουσιάσουν» ανέφερε η ίδια απευθυνόμενη στους συνεργάτες της.

«Θυμάμαι συγκεκριμένα, όταν πήγα στην Αμερική, ήταν 14 ή 16 κορίτσια φιναλίστ που έμπαιναν στις τοπ 16 και αυτές έμεναν ένα χρόνο πριν από όλες εμάς – χωρίς να το ξέρουμε – στη Νέα Υόρκη και έκαναν μαθήματα, ήταν με συγκεκριμένους ανθρώπους, φωτογραφημένες σε περιοδικά και ήξεραν τους πάντες. Μέχρι και τον καφετζή εκεί στη διοργάνωση(…)

Γενικώς, τα καλλιστεία είναι επιχείρηση. Θα μιλήσω για τα Μις Υφήλιος που πήγα εγώ. Στην Ελλάδα ένα casting έκανα, δεν πέρασα από κανονικά καλλιστεία. Πηγαίνεις στα καλλιστεία και σου λένε ότι το ποσό για να είσαι στις 16 φιναλίστ είναι αυτό. Ποια χώρα θα το δώσει; Και το επιβεβαιώνω στη Σουηδία που μου είπαν “κρίμα που δεν πλήρωσε η χώρα σου για να κερδίσεις”» κατέληξε η ίδια.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η άγνωστη ιστορία για τη συμμετοχή της στα “Μις Υφήλιος”

www.protothema.gr