Ηλιάκη – Μανουσάκης: Ετοιμάζουν “γαμο – βάφτιση” στα Χανιά το καλοκαίρι…

Ηλιάκη – Μανουσάκης: Ετοιμάζουν “γαμο – βάφτιση” στα Χανιά το καλοκαίρι…

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγεται στη ζωή της Μαρίας Ηλιάκη και του αγαπημένου της γνωστού Χανιώτη γιατρού – μαιευτήρα – Στέλιου Μανουσάκη

Η παρουσιάστρια πρόκειται να επιστρέψει στις τηλεοπτικές οθόνες τον Φεβρουάριο ενώ ο σύντροφός της και πατέρας της κόρης της Κατερίνας, άφησε την Ελβετία όπου εργαζόταν τα τελευταία χρόνια και άνοιξε το δικό του γυναικολογικό γραφείο στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Reallife και η δημοσιογράφος Νίκη Κώτσου η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης ετοιμάζουν διπλό μυστήριο. Τόσο ο γάμος όσο και η βάφτιση της κόρης τους, δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν πριν τον Μαϊο.

Tο διπλό μυστήριο του ερχόμενου καλοκαιριού…

Το πιο πιθανό είναι, το διπλό μυστήριο να προγραμματιστεί για το καλοκαίρι ενώ ακόμη δεν έχουν αποφασίσει αν αυτό θα γίνει στον τόπο καταγωγής τους, την Κρήτη, κάτι ωστόσο που για πολλούς από τους φίλους του ζευγαριού, θεωρείται περίπου δεδομένο. 

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης που τόσα χρόνια είχαν ταλαιπωρηθεί αρκετά με τις αποστάσεις, καθώς ο ένας βρισκόταν στην Ελβετία και ο άλλος στην Ελλάδα, πλέον χτίζουν μια νέα ζωή στη χώρα μας ενώ έχουν βρει και το νέο σπίτι που θα στεγάσουν την οικογενειακή τους ευτυχία.

kriti360